Βετούλας: «Είναι στο χέρι μας»

Ο Απόλλωνας εκτός ότι κράτησε την έδρα του αλώβητη καθώς επικράτησε της Νέας Κηφισιάς κατάφερε να διατηρήσει τον… αέρα των τριών βαθμών από τα τρίτους στις βαθμολογία Ικαρους.

Οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν στο τέλος του αγώνα να επιβάλλουν το ρυθμό τους και όπως είναι φυσικό ο Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην καλή εμφάνιση των παικτών του.

«Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας στην έδρα μας. Η συμπεριφορά μας ήταν η πρέπουσα απέναντι στην  Κηφισιά, καθώς  δεν υπάρχει το παραμικρό ανάμεσα στις ομάδες και έτσι σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων.

Ήμασταν άτυχοι σε αυτή την στιγμή καθώς η Κηφισιά παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει  5 παιδιά που ξέρουν τους ρόλους τους και έχουν εμπειρία να βοηθήσουν. Αν δεν είχαν ατυχίες σίγουρα  θα ήταν στο γκρουπ που παλεύουν για την άνοδο.

Όπως είπε και ο κόουτς (σ.σ Παπαθεοδώρου) η καλή άμυνα στον Αργυρόπουλο δεν μας βοήθησε αλλά έδωσε λύσεις ο Σταμόμπουλος στο low post,  σίγουρα ο Κρόλο βοήθησε πολύ αλλά και ο Π. Καπερώνης, αν δεν είχαμε αυτά θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.

Το ότι χάνουν οι άλλες ομάδες είναι καλό. Μας κάνει καλό ώστε να είμαστε σε εγρήγορση  γιατί πρέπει να κρατήσουμε το προβάδισμα 3 βαθμών στα 8 παιχνίδια με σκοπό να μην μας φτάσουν. Στο χέρι μας είναι… Δεν λέω ότι είναι άσχημο που έχασε».

Πηγή: sportfmpatras.gr