Βετούλας: «Το μυαλό μας να είναι μέσα στο κεφάλι μας»

Αν και δυσκολεύτηκε ο Απόλλωνας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει από τη Δάφνη με τους δύο βαθμούς διατηρώντας το προβάδισμα για το… καπάρωμα της δεύτερης θέσης. Ο Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στη μεγάλη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του, αναφέρθηκε στην καταλυτική παρουσία του Νίκου Αργυρόπουλου, ενώ για τη συνέχεια το μόνο που ζητά είναι να παραμείνουν προσγειωμένοι.

«Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, ενώ ο Αμύντας έπαιξε εξαιρετικά. Στα δύο χρόνια που είμαστε Α2 και τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε παίξει με τον Αμύντα έχουν πάει στον πόντο, αλλά έχουμε ευτυχήσει να είμαστε νικητές με ένα ή δύο καλάθια. Είχαμε αποφασίσει να παίξουμε ζώνη, αλλά δεν το κάναμε όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο ακουμπήσαμε τη μπάλα στον Κρόλο, ο οποίος μας έδωσε κάποια σουτ, ανοίγοντας διαδρόμους, παίξαμε καλύτερα άμυνα και έτσι κερδίσαμε.  Εχει να κάνει με κυρίως με τη θέληση των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς παρότι βρεθήκαμε 15 πόντους πίσω καταφέρανε να  το γυρίσουν το παιχνίδι.  Όλα τα παιδιά βοήθησαν με τον τρόπο τους, όπως ο Βλάντο που μπορεί να μην προσέφερε επιθετικά αλλά πήρε 17 ριμπάουντ».

Οσον αναφορά την ήττα των Ικάρων και τον… αέρα τριών βαθμών από τις Σέρρες και την ΑΕΚ ο πατρινός τεχνικός δήλωσε: «Σίγουρα έχουμε ένα πλεονέκτημα έναντι των ομάδων που μας ακολουθούν. Εμείς δεν κοιτάμε ποιος είναι από πάνω μας. Από τη στιγμή που η δεύτερη θέση μας δίνει την άνοδο κοιτάμε περισσότερο τις ομάδες που είναι από κάτω μας.  Εχουμε ακόμα δρόμο, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν παίξουμε στα επόμενα ματς όπως στο δεύτερο ημίχρονο και την παράταση τότε θεωρώ ότι θα εξαρτάται από εμάς 100%».

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αργυρόπουλος «καθάρισε» για τους «μελανόλευκους» καθώς μόνο στην παράταση σημείωσε 11 από του 14 πόντους της ομάδας: «Ο Νίκος είναι η ψυχή της ομάδας. Είναι κάτι που γνωρίζουμε και κάτι που τα παιδιά έχουν αποδεχτεί.  Η ομάδα παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Εχουμε αποφασίσει να δώσουμε πολλά σου στον Νίκο, ξέρουμε ην ποιότητά του, κάποια στιγμή τα βάζει κάποια άλλη όχι. Είναι ένας παίκτης που έχει την προσωπικότητα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να παραλείψω την αμυντική προσπάθεια του Λυμπέρη, του Λιανού, του Πετρόπουλου, του Κρόλο και του Πέτροβιτς στα ριμπάουντ, όλοι όσοι έπαιξαν προσέφεραν και κάτι».

Τέλος, για τα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια ο Νίκος Βετούλας ανέφερε: » Πρέπει το μυαλό μας να είναι μέσα στο κεφάλι μας. Εχουμε πέντε παιχνίδια στην έδρα μας και τέσσερα εκτός.  Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι ».