Βλάχος: «Είμαι ευχαριστημένος»

H ήττα από τους Ικαρους Σερρών δεν … πλήγωσε τον ΟΦΗ καθώς ο στόχος των κρητικών είναι το πρωτάθλημα. Ομως ο Βαγγέλης Βλάχος όπως δήλωσε και στο athleticradio 104,2, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ τόνισε πως θα δουλευτούν περισσότερο τα σημεία από τα οποία χάθηκε η πρόκριση.

«Hταν ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς. Οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες και εμείς βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Όμως, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση.

Τα χαμένα ριμπάουντ, ένα κάρφωμα που δεν έκανε ο Τουντζιαράκης στο τέλος, μια κακή άμυνα και ένα επιθετικό ριμπάουντ των αντιπάλων ήταν οι λόγοι που χάσαμε. Χάθηκε απλώς ένα παιχνίδι. Ο Λιούις ήταν μακριά από τις εμφανίσεις που περιμέναμε. Χρεώθηκε νωρίς με φάουλ και δεν έπαιξε πολύ, ενώ μας έλειψε και ο Μπάρδας», ανέφερε αρχικά και ο τεχνικός του ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Πάντως, είμαι ευχαριστημένος. Πολύ νωρίς δώσαμε ένα δυνατό παιχνίδι και εμάς μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μέχρι την 1η Οκτωβρίου και θα δουλέψουμε στις προπονήσεις και πάνω στις λεπτομέρειες που χάθηκε η πρόκριση», τόνισε ο κόουτς του ΟΦΗ.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

«Βάση της ειδικής προκύρηξης της ΕΟΚ, για το πρωτάθλημα της Α2 για την περίοδο 2011-2012, το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει τις τιμές εισιτηρίων, για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας».

ΟΦΗ-ΑΕΚ                          10 €
ΟΦΗ-ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών   10 €
ΟΦΗ-Πανελευσινιακός        10 €
ΟΦΗ-Λαύριο                     10 €
ΟΦΗ-ΑΕ Ν.Κηφισιάς           10 €
ΟΦΗ-Ερμής Περάματος         5 €
ΟΦΗ-Παγκράτι                    5 €
ΟΦΗ-Ερμής Λαγκαδά           5 €
ΟΦΗ-Αμύντας                     5 €
ΟΦΗ-Αρκαδικός                  5 €
ΟΦΗ-Πανερυθραϊκός           5 €
ΟΦΗ-Πιερικός Αρχέλαος       5 €
ΟΦΗ-ΑΕΚ Άργους                5 €
ΟΦΗ-Δόξα Λευκάδας           5 €
ΟΦΗ-ΑΣ Απόλλων Πάτρας     5 €