Βλάχος: «Καλύτερη άμυνα»

Η επιβλητική εμφάνιση του ΟΦΗ δεν άφησε πολλά περιθώρια στο Παγκράτι. Οι κρητικοί άρχισαν να ρολάρουν, ενώ η εξαιρετική παρουσία των ψηλών ήταν το κλειδί της νίκης. O Βαγγέλης Βλάχος μίλησε για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά.

«Ξέραμε ότι το Παγκράτι έχει πολλούς παίκτες στο 3-4 εκεί που εμείς δεν έχουμε. Στα γκάρντ έχουν συγκεκριμένους παίκτες. Πιέσαμε τα γκάρντ τους, κρατήσαμε τον Μακρή στο μηδέν και λειτουργήσαμε καλά. Αποτύχαμε στον Μπρέισι που μας έβαλε πολλά καλάθια. Στα υπόλοιπα κομμάτια και επιθετικά που βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι, τα καταφέραμε. Κερδίσαμε εύκολα και δίκαια», ανέφερε ο τεχνικών των κρητικών  σχολιάζοντας στη συνέχεια το επόμενο ματς με τον Ερμή Λαγκαδά:

«Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας  με τον Λαγκαδά, που είναι μια ομάδα που παλεύει. Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Με τους ψηλούς μας έχουμε την δυνατότητα  να κάνουμε πράγματα. Χρειαζόμαστε βελτίωση στην ομαδική άμυνα. Γενικά πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Η άμυνα θα είναι κλειδί για τους στόχους μας».

Οσον αφορά μια ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε πως προς το παρόν «Θα κάνουμε υπομονή».