Βλάχος: «Στόχος να σωθούμε»

Ο ΟΦΗ είναι μία από τις ομάδες που κινήθηκε γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι, έκανε ηχηρές προσθήκες, ωστόσο ουδείς στην Κρήτη πετάει στα σύννεφα.

Στο τιμόνι της κρητικής ομάδας κάθεται πλέον ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ τους στόχους των «μελανόλευκων», τις εκτιμήσεις του για το νέο πρωτάθλημα και την έναρξη της προετοιμασίας (την προσεχή Δευτέρα), καθώς και τις μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος:

Για τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα σεζόν:
“Το λογικό είναι να προσπαθήσουμε να σωθούμε κι αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος. Πλέον πέφτουν πέντε ομάδες και όπως βλέπω μέχρι τη τελευταία στιγμή όλες θα είναι δυνατές. Παρά την οικονομική κρίση έχουν γίνει καλές κινήσεις και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όσον αφορά εμάς μας έγινε μάθημα η προπέρσινη σεζόν όταν ανεβήκαμε στην Α2 και πέσαμε. Βέβαια τότε υπήρχε μία σημαντική δικαιολογία, καθώς όλα έγιναν τελευταία στιγμή και το ρόστερ είχε στελεχωθεί για τη Β’ εθνική”.

Για την προετοιμασία που ξεκινάει τη προσεχή Δευτέρα 
“Στη Κρήτη υπάρχει το πρόβλημα ότι αυτή τη περίοδο δεν υπάρχουν πολλά σπίτια εξαιτίας του τουρισμού κι έτσι οι παίκτες θα πρέπει για ένα διάστημα να μείνουν σε ξενοδοχείο. Ξεκινάμε σχετικά αργά, όμως αυτό με τα σπίτια είναι πρόβλημα. Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας, ενώ  ίσως γίνει μία ακόμα προσθήκη. Πάντως τη Δευτέρα υπολογίζω να έχω 11 παίκτες”.

Για τον μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό
“Απομένει η απόκτηση ακόμα ενός παίκτη που θα παίζει στη περιφέρεια. Πολλοί είπαν ότι κλέψαμε τις εντυπώσεις, όμως δεν συμφωνώ απλά κινηθήκαμε γρήγορα. Ο πρόεδρος και ο γιος του τρέχουν όλη την ώρα για την ομάδα κι αυτό μας βοήθησε πολύ. Από τα μέσα της περσινής σεζόν όταν βλέπαμε ότι ανεβαίνουμε αρχίσαμε να έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας κι έτσι όταν ήρθε η ώρα ήμασταν έτοιμοι”.