Βλάχος: «Επικίνδυνη ομάδα το Παγκράτι» (vd)

vlaxos_ethnikosΜετά τη διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα, ο Εθνικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Α2 κόντρα στο Παγκράτι και ο Βαγγέλης Βλάχος με τον Γιάννη Βαβάτσικο, μίλησαν στο Ethnikos BC TV για το ματς του Σαββάτου (18/04).

Ο προπονητής των Πειραιωτών, δήλωσε αρχικά: «Το Παγκράτι είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, είναι μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ καλά το γήπεδο, σουτάρουν αρκετά στο τρίποντο, στον πρωτεύοντα και τον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Σίγουρα παίζει χωρίς άγχος, σε ένα γήπεδο το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Εμείς στοχεύουμε όπως έχουμε πει να τελειώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται τον Εθνικό στην πρώτη του χρονιά στην Α2. Ένα παιχνίδι σίγουρα δύσκολο, μετά την διακοπή πάντα περιμένεις να σε έχει επηρεάσει η διακοπή, το χαλάρωμα. Θέλει προσοχή, είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, πρέπει να το κερδίσουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά την ομάδα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι, με την έννοια ότι υπάρχει πάντα κίνητρο να βρεθεί η ομάδα όσο γίνεται ψηλότερα. Άρα μέσα σε αυτόν τον στόχο πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Βαβάτσικος, συμπλήρωσε: «Γυρίσαμε όλοι από τις διακοπές, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας την Τρίτη, όλα κυλάνε μια χαρά. Έχουμε ενέργεια, θέληση και ελπίζω το Σάββατο να φανούμε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε».

Για την ήττα του πρώτου γύρου και το επιπλέον κίνητρο: «Σαφώς μας δίνει κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου. Τώρα είναι μέσα στην έδρας μας. Θέλουμε να δείξουμε κάποια πράγματα και πάνω από όλα να δείξουμε στους εαυτούς μας ότι θέλουμε και αξίζουμε κάτι παραπάνω».