ΑΕΤΟΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ ( Στρέφη, 17:00)

Καμαρωτός από την κορυφή της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με Ψυχικό), ο Αετός θα υποδεχτεί τη Λιβαδειά την Κυριακή 6/11. Οι νεοφώτιστοι δίχως καμία απώλεια βαθμών, θα παλέψουν σκληρά στο δεύτερο κατά σειρά ντέρμπι, για το απόλυτο στην κατηγορία. Στην αντίπερα όχθη, η μεγάλη προσπάθεια που έγινε μέσα στην εβδομάδα για την επούλωση, από τα όσα πρόεκυψαν την περασμένη Κυριακή (στο ματς με την Ένωση Ιλίου) θα φάνει τώρα, με τους παίκτες του Παναγιώτη Αριδά να παρατάσσονται σαν… καλοί στρατιώτης, επιδιώκοντας το δεύτερο εκτός έδρα θρίαμβό τους.

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΨΥΧΙΚΟ (Β΄ Ίλιον, 17:00)

Με φόρα θα κατευθυνθεί το Ψυχικό προς το κλειστό «Γ. Κακούρης» καθώς οι τέσσερις πόντοι από τις δυο πρώτες αγωνιστικές το γεμίζουν αισιοδοξία για την πορεία του στην κατηγορία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι αποφεύγουν να σκεφτούν το ενδεχόμενο ήττας , γνωρίζοντας πολύ καλά ότι σε περίπτωση νίκης παραμένουν στην τροχιά των στόχων που έχουν θέσει.

ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Κανήθου, 17:00)

Έχοντας ελάχιστες μέρες στη διάθεση του ώστε να προετοιμάσει η Χαλκίδα για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο Λευτέρης Καλογήρου αισιοδοξεί για τη δεύτερη νίκη επί… Γεωργοπαπαδάκου (Εργοτέλης- Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, Πορφύρας- Σάκης Γεωργοπαπαδάκος). Τα ίδια συναισθήματα επικρατούν και από πλευράς «ροσονέρι», μιας και η νίκη επί του Εσπερου Λαμίας τους έδωσε κουράγιο για τη συνέχεια. Έτσι οι δυο σύλλογοι θα τα δώσουν όλα σε μια αξιοπρόσεκτη αναμέτρηση στο κλειστό της Κανήθου, για το… ροζ έπαθλο.

ΕΣΠΕΡΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ- ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Χαλκιοπούλειο, 17:00)

Έχοντας παρόμοια πορεία οι δυο σύλλογοι μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο νότου (μια νίκη στην πρώτη αγωνιστική και μια ήττα στη δεύτερη), ήρθε η ώρα να διαχωρίσουν τα τσανάκια τους και ένας εκ των Εσπερος Λαμίας και Νίκη Αμαρουσίου να πάρει «κεφάλι». Αυτό θα επιδιώξει η ομάδα του Παναγιώτη Χατζή στη Λαμία, παίζοντας για το «διπλό», ενώ από την άλλη ο Εσπερος θα προσπαθήσει να βάλει φρένο στις βλέψεις του.

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΗΡΟΔΟΤΟΣ  (Εθν. Αντιστάσεως, 15:00)

Το δις εξαμαρτείν θέλει να ξεχάσει ο Πόλις πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στις εθνικές κατηγορίες. Αντίπαλος του, ο επίσης… καλαθοφορτωμένος (184 πόντοι) Ηρόδοτος, ο οποίος καταστρώνει τα δικά του σχέδια ώστε να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Λίντο, 14:00)

Μετά την παλίρροια που πήρε τον Εργοτέλη στη Χαλκίδα, οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες επί του Πολυκράτη. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι θα κατέβουν στην Κρήτη χωρίς κανένα ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα της Γ‘ εθνικής και απώτερο σκοπό να δώσουν αλλιώτικο χρώμα στη μέχρις ότου άσχημο ξεκίνημα.