Η νίκη επί του Κοσόβου πέρασε στην ιστορία και μαζί και το παιχνίδι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου ούτε καν… στάθηκε στο συγκεκριμένο ματς μετά το τέλος, αλλά έδειξε ότι το βλέμμα του είναι στραμμένο στον προημιτελικό της Παρασκευής. Λογικό, άλλωστε διότι τι να πει κάποιος για παιχνίδι που λήγει με το ευρύ 103-44 και η αντίσταση που δέχονται οι παίκτες του δεν ήταν ούτε στο… μισό από οικογενειακό διπλό!!!

ethnikiU20_omadiki«Δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Στόχος για μας είναι πλέον το παιχνίδι της Παρασκευής και θέλουμε τότε να είναι όλα τα παιδιά σε ετοιμότητα, να έχουμε διαύγεια, συγκέντρωση και ενέργεια για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Η Βοσνία, αν τελικά αντιμετωπίσουμε αυτή στα προημιτελικά, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες, έχει μεγάλα κορμιά και μας είχε νικήσει πέρσι στο Βόλο. Αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, θα πρέπει να είμαστε πραγματικά καλοί», ανέφερε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

“Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο”, λέει ο Μουράτος

Ο Βασίλης Μουράτος σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά το γεγονός ότι οι νίκες μας είναι μεγάλες σε έκταση, η ομάδα έχει δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε παιχνίδι σαν προετοιμασία για τα δύσκολα ματς που έρχονται στη συνέχεια. Ο κόσμος είναι κάθε μέρα εδώ, ανεξάρτητα από αντίπαλο, και το εκτιμούμε πολύ αυτό. Προσπαθούμε κι εμείς να δίνουμε το κάτι παραπάνω από το 100% για να τον ευχαριστούμε και να τον ικανοποιούμε κάθε φορά που έρχεται στο γήπεδο».

“Προπονήσεις για εμάς αυτά τα ματς”, δηλώνει ο Σκουλίδας

Τέλος, ο Διονύσης Σκουλίδας είπε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι για μας προπονήσεις, δεν χρειάζεται να το κρύβουμε. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας και να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα κορμιά που έχουμε. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Προσπαθούμε να εντάξουμε σε κάθε ματς κομμάτια στο παιχνίδι μας για τις δύσκολες αναμετρήσεις που έρχονται. Ο κόσμος παρότι τα ματς είναι εύκολα και οι διαφορές τεράστιες, είναι πάντα εδώ, μας στηρίζει και αποτελεί για μας τον 13ο παίκτη. Ειδικά σε αυτή την ηλικία, όταν υπάρχει κόσμος η ομάδα έχει ένα έξτρα κίνητρο».