Βοηθός για έκτη χρονιά ο Γωνιωτάκης

Τις υπηρεσίες του ως βοηθός προπονητή στον πάγκο του ΟΦΗ θα προσφέρει για έκτη χρονιά ο Γιώργος Γωνιωτάκης.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γωνιωτάκη, ο οποίος θα έχει καθήκοντα Assistant Coach για 6η συνεχομένη χρονιά.

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης ήρθε στην ομάδα πριν 7 χρόνια, αγωνίσθηκε σαν παίκτης χρόνο πανηγυρίζοντας την άνοδο της στην Γ Εθνική και από τότε εκτελεί ανελλιπώς χρέη Assistant Coach. Γεννήθηκε στις 6-11-1978, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (Κομοτηνή) με ειδικότητα στο Μπάσκετ, ενώ είναι προπονητής και στο τμήμα Ακαδημιών του συλλόγου μας

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης μετά την συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα μας για ένα ακόμα χρόνο τόνισε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω “σπίτι” μου , αφού έτσι θεωρώ τον ΟΦΗ. Ευχαριστώ την Επιτροπή Μπάσκετ που με τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη της και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είναι επίσης μεγάλη τιμή για μένα η συνεργασία με ένα καταξιωμένο προπονητή που όλοι θέλουν να συνεργάζονται μαζί του, τον Φώτη Τακιανό».

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ – Superfast μέγας χορηγός του ΟΦΗ

To ΔΣ και η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστούν την ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ – Superfast για την χορηγία της προς την ομάδα μέσω της εξασφάλισης δωρεάν εισιτηρίων για τις μετακινήσεις της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2012-13 και την καλωσορίζουν σαν μέγα χορηγό της ομάδας, ενώ το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλα μας.