Βολτέρας: «Τιμή και χαρά να εκπροσωπούμε την Κεφαλονιά στην Γ’ Εθνική»…

Τιμή και χαρά, αλλά και συνάμα πρόκληση, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΝΕΟ Ληξουρίου Βαγγέλης Βολτέρας την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ήδη ο σύλλογος μετρά σχεδόν μία εβδομάδα προετοιμασίας για το… μαραθωνίο και τα πρώτα δείγματα αφήνουν άπαντες ικανοποιημένους. «Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία στους αθλητές μας αλλά και καλή δύναμη και συστηματική δουλειά στο προπονητικό team», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας και πρόσθεσε «… είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να εκπροσωπούμε την Κεφαλονιά στην Γ’ Εθνική και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε. Είναι μια πρόκληση για εμάς και θα την αντιμετωπίσουμε με θέληση και υπομονή. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους από ολόκληρη την Κεφαλονιά που μας βοηθούν και μας στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.
Τέλος απευθύνομαι στα παιδιά μας που αποτελούν την καρδιά του σωματείου μας , θέλουμε να τους υποσχεθούμε ότι θα ενισχύσουμε τις ακαδημίες μας, καλλιεργώντας τις αξίες της ομαδικότητας και της άμιλλας, αξίες που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Καλή αρχή και καλή αγωνιστική χρονιά!».

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας, θα αρχίσουν και τα πρώτα φιλικά (το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα από την ομάδα), προκειμένου ο ΝΕΟΛ να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην επίσημη πρώτη του. Το μήνυμα που στέλνει ο προπονητής του ΝΕΟΛ Μάρκος Τζουγανάτος, προς τους παίκτες του είναι… «Να έχετε υπομονή, επιμονή, και, το σημαντικότερο, να δείχνετε σεβασμό ο ένας στον άλλο γιατί ο ΝΕΟΛ είναι μια μεγάλη οικογένεια όπου όλα τα μέλη της είναι εξίσου σημαντικά».

.
Διαβάστε ακόμη…