Βουγιούκας: «Με τον κόσμο μας θα πετύχουμε το στόχο μας»

Ο αρχηγός του Ιωνικού Νικαίας, Άλεξ Βουγιούκας μίλησε στο κανάλι της ομάδας μας (Ionikos Nikaias Bc) εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Κυριακή(8/12) που βρίσκει την ομάδα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό.

Αρχικά, ο παίκτης αναφορικά με τα στοιχεία του άλλαξαν στην ομάδα από την περσινή χρονιά τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις στο γήπεδο, η ομάδα έχει μεγαλύτερη εμπειρία με τους παίκτες που απέκτησε όπως επίσης το ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο ο οποίος έχει αγκαλιάσει την ομάδα με αποτέλεσμα να κάνουμε και αυτές τις νίκες στο Κύπελλο”.

Ερωτηθείς για το αν περιμένει την ίδια στήριξη από πλευράς κόσμου και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετά αυτών του Κυπέλλου, ο σέντερ του Ιωνικού επισήμανε: “Ο κόσμος αγκάλιασε όπως προανέφερα την ομάδα μας στο Κύπελλο. Τους θέλουμε, τους χρειαζόμαστε και σίγουρα την πορεία μας στο Κύπελλο σ’ένα μεγάλο βαθμό την οφείλουμε σ’αυτούς. Οπότε θα τους περιμένουμε και στο πρωτάθλημα”.

Τέλος, σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό, ο αθλητής μας είπε: “Είναι μία δύσκολη έδρα στην Ερυθραία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θα κάνουμε το σκάουτινγκ τους αυτές τις μέρες, θα δούμε ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατά τους σημεία ώστε να δούμε πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Φυσικά, περιμένουμε τους φιλάθλους μας και στην Ερυθραία γιατί είναι ένα στοιχείο που το χρειαζόμαστε”.