Βουρνάς: «Κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι το περίμενε». Βετούλας: «Κερδίσαμε το άγχος»

Ο Απόλλωνας επικράτησε της Δόξας Λευκάδος παραμένοντας σε τροχιά ανόδου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού Νίκος Βετούλας και Νίκος Βουρνάς, μίλησαν για το ματς, σχολιάζοντας ο καθένας την παρουσία της ομάδας του.

Ο Νίκος Βουρνάς, μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχασαν ένα παιχνίδι πιο εύκολα από ότι περίμεναν, ενώ τόνισε πως στόχο έχουν να κρατήσουν την έδρα τους: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, πήρε μια δίκαια νίκη. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε με ψηλό σχήμα, και με αυτά τα κορμιά ήταν δύσκολο να πλησιάσουμε στη ρακέτα, έτσι προσπαθήσαμε με παγίδες και με μακρινά σουτ να βρούμε λύση όμως, τα 2 στα 26 τρίποντα, αυτό δείχνει ότι δεν μας βγήκαν.

Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε την δυσκολία και ποντάραμε στο να θα δούμε αγχωμένο τον Απόλλωνα, περιμέναμε ότι θα τον έκαιγε αυτό το ματς. Ήρεμα, απλά και δίκαια κράτησε τη διαφορά και έφτασε στη νίκη.

Ήταν παιχνίδι που ο Απόλλωνας έπαιξε όπως έπρεπε, είχε μεγαλύτερο πάθος, το έβλεπες στις μονομαχίες των παικτών. Οι απ΄ έξω βλέπουν την διαφορά, φαίνεται εύκολο, δεν είναι όμως, η αγωνιά είναι μεγάλη ειδικά στους προπονητές όταν οι 15 γίνονται 10… ήταν ένα ματς που το χάσαμε πιο εύκολα απ΄ ότι το περιμέναμε και ένα παιχνίδι που το κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι το περίμενε ο Απόλλωνας».

Συγχαρητήρια και πάλι στον Απόλλωνα, τον προπονητή και την διοίκηση ελπίζω να συνεχίσει έτσι, είναι στο χέρι τους η άνοδος και το καλό είναι που δεν εξαρτιέται από άλλους. Εμάς στόχος μας είναι η παραμονή, εμείς στόχο έχουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και ότι τσιμπήσουμε στα εκτός».

Με τη σειρά του Νικος Βετούλας, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του σχολίασε τη νίκη του Απόλλωνα: «Υπολογίζαμε πολύ στη δύναμη της Λευκάδας και να την περιορίσουμε έξω από το καλάθι.

Από εκεί και πέρα έπρεπε να κερδίσουμε, ήμασταν ήρεμοι, φάνηκε στο α’ μέρος ρόλαρε αμέσως η ομάδα, αν και ο Αργυρόπουλος είχε μόλις ένα σουτ και ο Βλάντο δεν πήρε πολλές επιθέσεις.

Ήμασταν καλοί επιθετικά και αμυντικά. Κερδίσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο, με μια ομάδα που ξέρει τι θέλει, ρισκάρει, κάνει παγίδες, παίζει με τις αδυναμίες του αντιπάλου.  Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε το άγχος, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, ειδικά για την διάθεση και την θέληση. Ελπίζω ο Κρόλο να συνεχίσει όπως σήμερα και πιο εύστοχος, γιατί τον χρειαζόμαστε».

Πηγή: sportfmpatras.gr