Βουρνάς: «Να κάνουμε την καλύτερη εμφάνισή»

Η Δόξα Λευκάδας ρίχνεται αύριο (22/2) στη μάχη της 20 αγωνιστικής καθώς αντιμετωπίζει στην Περιβόλα τον Απόλλων Πατρών. Για επερχόμενο παιχνίδι μίλησε στο ράδιο “Γάμμα” , ο  Νίκος Βουρνάς τονίζοντας πως για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σοτυς «μελανόλευκους» πρέπει να κάνουν την καλύτερη τους εμφάνιση, ενώ σε περίπτωση ήττας δεν θα έχουν βγει εκτός στόχων.

«Για να έχουμε τύχη στην Περιβόλα και απέναντι στον Απόλλωνα που δίνει μάχη για να ανέβει στην Α1 εθνική, θα πρέπει εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνισή μας σε άμυνα και επίθεση και από την άλλη πλευρά να βρούμε στο δρόμο μας έναν μέτριο αγωνιστικά αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Δόξας και συνέχισε.

«Για μας ακόμη και μια πιθανή ήττα θα είναι κάτι το φυσιολογικό θα έλεγα, αφού όλοι μέχρι στιγμής έχουν χάσει στην Περιβόλα, άρα δεν θα μας βγάλει έξω από το στόχο της παραμονής που έχουμε, αντίθετα αν νικήσουμε, θα έχουμε πάρει πολλαπλά οφέλη, που θα μας βοηθήσουν καταλυτικά για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Όσο για το τι θα περιμένει ο κόσμος να δει στην Περιβόλα, ήταν ξεκάθαρος. «Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο, υπάρχει μόνο η προσθήκη του Πέτροβιτς ως διαφορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και θα παίξουμε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το προηγούμενο ματς, άρα εκ των πραγμάτων πολλά πράγματα οι προπονητές δεν είναι σε θέση να αλλάξουν».