Βουρνάς: «Πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητας»

Ο Εσπερος ΑΟΠΑ έχει μπροστά του 24 δύσκολα παιχνίδια. Ετσι προτιμάει να τα βλέπει ο Νίκος Βουρνάς, που δεν θέλει να κάνει από τώρα εκτιμήσεις για εύκολες και δύσκολες κληρώσεις… «Σίγουρα τα πρώτα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα θα είναι δυνατά, αφού οι αντίπαλοί μας είναι καλές ομάδες και αυτό σημαίνει ότι από νωρίς πρέπει να καταφέρουμε να έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητας» δήλωσε αναφορικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος ο προπονητής του Εσπέρου ΑΟΠΑ.

«Πολλές φορές είναι αρκετοί εκείνοι που βιάζονται να κρίνουν ένα πρόγραμμα και το κρίνουν την μέρα της κλήρωσης. Αυτό είναι λάθος. Εγώ πιστεύω ότι εμείς πρέπει απλώς να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι και η ομάδα μας να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη όταν θα πρέπει. Αλλωστε το εάν ένα πρόγραμμα είναι καλό ή άσχημο θα εξαρτηθεί τελικά από τα αποτελέσματα και όχι από την σειρά των αγώνων» τονίζει ο Νίκος Βουρνάς.

Για την πρεμιέρα με τον Προμηθέα ο πατρινός προπονητής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς θα πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Ομως απλώς από αυτό το παιχνίδι θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Και μπορεί να λένε ότι η αρχή είναι σημαντική, αλλά σημασία έχει το πώς θα τελειώσεις ένα πρωτάθλημα, η συνέπεια σε όλη τη διάρκεια μιας σεζόν και όχι το πως θα ξεκινήσεις».

Πήρε τον Φραντζή από τον Γλαύκο

Στο μεταξύ, ο Εσπερος ΑΟΠΑ ανακοίνωσε την προσθήκη του 19χρονου Φίλιππου Φραντζή (2μ.), που αγωνίζεται στη θέση “3” και αποκτήθηκε από τον Γλαύκο, ομάδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. «Η διοίκηση του Έσπερου ΑΟΠΑ ευχαριστεί την διοίκηση του Γλαύκου για την άψογη συνεργασία στην μεταγραφή του Φραντζή» αναφέρει η ανακοίνωση του αχαϊκού συλλόγου.