Βοϊβατόπουλος: «Αρχισε η “επανεκκίνηση” »

Η νίκη ψυχολογίας ήρθε για τους Ικαρους Σερρών και πλέον στόχος τους είναι το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πανερυθραϊκό. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με προβλήματα καθώς αρκετοί παίκτες ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.

Ένας από τους παίκτες, που «έσφιξαν τα δόντια» και βοήθησαν τους «κυανοκίτρινους» να πετύχουν την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Πέραμα ήταν ο Χάρης Βοϊβατόπουλος, ο οποίος μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που την χρειαζόμασταν. Πρέπει να επανέλθουμε στο δρόμο των νικών. Ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα και είναι ευκαιρία να κάνουμε συνεχόμενες  νίκες ώστε να ανεβούμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ έχει έναν ολόκληρο γύρο ακόμα. Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στα παιχνίδια που έρχονται θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο ,να μας βοηθήσει όπως αυτός ξέρει, στην “επανεκκίνηση” που ξεκίνησε από το προηγούμενο παιχνίδι».