Βούλγαρης: «Για τη νίκη με τη Λιβαδειά»

Ο Νίκος Βούλγαρης μίλησε στο ionikosbc.gr μετά τον αγώνα με το Κορωπί για το εν λόγω παιχνίδι, το επόμενο κρίσιμο ματς με τη Λιβαδειά αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Πολύ σπουδαία νίκη. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι.
«Νομίζω το θέλαμε πιο πολύ, πράγμα που δεν το δείξαμε στον Παπάγο. Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται όταν μετά από σφαλιάρες, επανέρχονται και το δείχνουν την επόμενη εβδομάδα. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να το επιβεβαιώσουμε την Κυριακή σε ένα ντέρμπι – τελικό. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Σταύρο (Φιλιππόπουλο) που χτύπησε προχθές και σήμερα είχε πρόβλημα με τη μέση του».

Άλλαξε κάτι άλλο αυτήν την εβδομάδα ως προς την προπόνηση, ως προς τις οδηγίες του προπονητή ή ήταν αυθόρμητη η σημερινή εμφάνιση;
«Δεν άλλαξε κάτι, απλά το προηγούμενο παιχνίδι ήταν θέμα συγκέντρωσης που δεν παίξαμε καλά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς και κάνουμε ότι λέει. Το μπάσκετ είναι απλό. Αν κάνεις ότι σου λέει ο προπονητής σου και του έχεις εμπιστοσύνη, έρχονται τα αποτελέσματα».

Επόμενο παιχνίδι με τη Λιβαδειά σε μία έδρα που έχει πολλές ιδιαιτερότητες – αντιξοότητες, με κλίμα κ.ο.κ. Πως το αντιμετωπίζεις;
«Ότι κλίμα και να έχει εμείς πάμε για να νικήσουμε. Είμαστε μεγαλύτερη ομάδα από αυτούς και πάμε για τη νίκη».

Ένα σχόλιο όσον αφορά τη σημερινή παρουσία του κόσμου;
«Ο κόσμος σήμερα ήταν φοβερός όπως και στον Παπάγο ήταν φοβερός. Απλά σήμερα τον κάναμε κι εμείς να χαρεί».