Βούλγαρης: «Ο κόσμος θα είναι σίγουρα κοντά μας στο μπαράζ»

Ο Νίκος Βούλγαρης μίλησε αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ιωνικού Νικαίας με τον Πολυκράτη στο ionikosbc.gr για την έκβαση του παιχνιδιού, για την πορεία μέσα στο πρωτάθλημα αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι μπαράζ και τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας που ήδη υπολογίζει σ’ αυτήν.

-Τελευταίο παιχνίδι σήμερα πριν η ομάδα πάει στα μπαράζ. Πως το αξιολογείς σαν εμφάνιση;
«Μιλώντας εκ μέρους των παικτών, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει φέτος. Οι άνθρωποι σε ότι έχουν πει, είναι φερέγγυοι 100%, τον κόσμο που πάντα ήταν μαζί μας και γενικά σε όλους τους ανθρώπους του Ιωνικού, πέραν του αγωνιστικού σχήματος που είναι κοντά στην ομάδα και προσπαθούν όσο μπορούν για να φέρουν την ομάδα σε πιο ψηλές κατηγορίες».

-Σας έφερε καθόλου σε δύσκολη θέση το γεγονός ότι εμείς ήμασταν θεωρητικά βαθμολογικά αδιάφοροι εναντιθέσει με τον Πολυκράτη που «καιγόταν» για τη νίκη;
«Εμείς είμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας ενόψει της 28ης Απριλίου. Πρέπει κάθε μέρα που είμαστε στο γήπεδο να το βλέπουμε σαν δυνατή προπόνηση και να προετοιμαζόμαστε γι αυτό το ματς είτε με Εθνικό που μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι αυτός το φαβορί είτε με κάποιον άλλο. Σήμερα ήταν σαν μια δυνατή προπόνηση. Τα καταφέραμε νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι να φτάσουμε εκείνη την Κυριακή.

-Φθάνοντας εδώ, να πούμε βέβαια και το εξής. Είχε προηγηθεί ένα παιχνίδι με τη Λιβαδειά που χάσαμε, με το κλίμα μετά από αυτήν την ήττα να μην είναι και τόσο καλό. Έπειτα ακολούθησε η ήττα-αποκλεισμός στο κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ από τη Μάνδρα. Τι μεσολάβησε όμως για να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες, να κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη στη Μυτιλήνη και να είμαστε σήμερα εδώ έτοιμοι για το μπαράζ;
«Μεσολάβησε ότι όλοι μας λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Σε τέτοιες κακές στιγμές, αν δεν λειτουργήσεις σαν ομάδα, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση, δεν μπορείς να αντιστρέψεις το κλίμα. Στεναχωρηθήκαμε εκείνη την εβδομάδα λόγω Λιβαδειάς και Μάνδρας αλλά είπαμε ότι το ξεχνάμε και προχωράμε και έτσι κι έγινε. Νομίζω ότι μετά το διπλό στη Μυτιλήνη, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.

-Λιόσια ή Γλυφάδα (όπως έχει ακουστεί), για το μπαράζ;
«Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όπου και να παίξουμε θα πάμε για τη νίκη. Προσωπικά, επειδή μένω και κοντά θα με βόλευαν τα Λιόσια (γέλια)».

-Και τέλος, ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για το μπαράζ.
«Θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι σίγουρα κοντά μας είτε του κάνω εγώ κάλεσμα είτε όχι».