Βραβεύσεις στην κοπή της πίτας του Αμύντα

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής (10/2), ο Αμύντας. Στο κατάμεστο Κλειστό του Υμηττού βρέθηκαν σύσσωμα όλα τα τμήματα του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Δάφνης – ΥμηττούΜιχάλης Σταυριανουδάκης, εκπρόσωποι του Δήμου, την ΕΣΚΑ, της ΕΟΚ και των Συνδέσμων Κριτών και Διαιτητών Αττικής.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας, Ιωάννης Ηλιούπουλος, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό όλων των τμημάτων και συγχαίροντας τα για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά και για το ήθος τους. Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Δάφνης – ΥμηττούΜιχάλης Σταυριανουδάκης, ο οποίος συνεγχάρει τον Σύλλογο για το έργο του, επισήμανε την υποστήριξη του Δήμου προς το Σύλλογό μας και έδωσε τις δικές του ευχές για το 2019.

Αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Λάκης Ζούπας, για να απευθύνει τον δικό του χαιρετισμό σε μικρούς και μεγάλους, να βραβεύσει τους επίτιμους καλεσμένους της ημέρας, παίκτες και παράγοντες της δεκαετίας του 1970-80, αλλά και να θυμίσει συγκινητικές στιγμές από το παρελθόν της ομάδας. Αναλυτικότερα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο οι πρώην παίκτες Ευάγγελος ΚόχροναςΜιχάλης ΤσοσκούνογλουΧρήστος ΘεολόγοςΝίκος ΜουλαζιμάκηςΓιώργος ΠάσσαρηςΚώστας ΚόλλιαςΔημήτρης ΜυλωνάςΠαναγιώτης Σαλίχος και Γιώργος Ήτζος, οι παλαιοί παράγοντες Διονύσης Βγόντζας 
και Σπύρος Πατσέας, καθώς και ο χειρουργός ορθοπεδικός Γιώργος Τσικούρης και ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Καβακάκης. Τις ομιλίες ολοκλήρωσε ο πρώην Δήμαρχος Υμηττού και παλαιός παίκτης του Αμύντα, Χρήστος Ζούπας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής στις νεαρές ηλικίες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και την κλήρωση των λαχνών. Δύο νεαροί αθλητές των ακαδημιών μας κέρδισαν από ένα δώρο, ενώ ο μεγάλος τυχερός της ημέρας ήταν ο βοηθός προπονητής του Ανδρικού μας και προπονητής των Εφήβων, Σάντρο Μουμούρης.