Βραβεύσεις στην κοπή της πίτας του Αμύντα

Πλήθος κόσμου υπήρξε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αμύντα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου του Υμηττού. 

Το “παρών” έδωσαν ξεχωριστές προσωπικότητες του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις. 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει για την αθρόα συμμετοχή, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2017, τα μέλη του Συλλόγου, τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις προπονήτριές μας. Επίσης ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για την παρουσία της, τους εκπροσώπους της ΕΣΚΑ, υποστηρικτές μας, παλαιούς παίκτες και προπονητές, που μας τίμησαν και αυτοί με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας άνοιξε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και κάνοντας ένα συνοπτικό απολογισμό για τα τμήματα του Συλλόγου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης απεύθυνε χαιρετισμό και μαζί με τις ευχές του επισήμανε και την υποστήριξη του Δήμου προς το Σύλλογό μας. Τέλος ο πρώην Δήμαρχος Υμηττού και παλαιός παίκτης μας Χρήστος Ζούπας μίλησε για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής στις νεαρές ηλικίες και πόσο επηρεάζουν αυτές την υγεία μας στα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις :

  • του ανδρικού μας τμήματος για την άνοδο την περίοδο 2016-17 στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ
  • του γυναικείου μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ την περίοδο 2016-17
  • των Νεανίδων για την άνοδο στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ την περίοδο 2016-17
  • το Βαγγέλη Τζερεμέ, πρώην παίκτη και προπονητής μας, για την πολυετή οικονομική υποστήριξη προς το Σύλλογό μας
  • το Γιαννόπουλο Γιώργο, πρώην παίκτη μας την περίοδο 1967 έως 1971
  • τον Τόκα Ντίνο, πρώην παίκτη μας την περίοδο 1975 έως 1978
  • το Βεργάδο Γιάννη, πρώην παίκτη μας την περίοδο 1959 έως 1961, οφθαλμίατρο, πρώην καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρυτή της οφθαλμολογικής κλινικής του Αττικού νοσοκομείου
  • το Δημαρά Γιάννη, πρώην παίκτη μας την περίοδο 1959 έως 1971, δημοσιογράφο και βουλευτή

Τέλος η τύχη χαμογέλασε σε μία νεαρή μας αθλήτρια των υποδομών και σε μία φίλη του Συλλόγου μας που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας.

Και του χρόνου !!».