Βραβεύουν τους Ικαρους

Κάλλιο αργά παρά ποτέ; Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος των Ικαρων Σερρών, Αριστείδης Αθανασιάδης μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών εκφράζοντας την πικρία του για το γεγονός ότι τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας δεν στάθηκαν στο πλευρό των Ικάρων.

Μάλιστα ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο οι Ικαροι δεν είχαν ποτέ την απαιτούμενη στήριξη από τις Τοπικές Αρχές.

Παρόλα αυτά…  ο Δήμος με σημερινή ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη βράβευση του συλλόγου από τον Δήμαρχο της πόλης, Πέτρο Αγγελίδη.

«Την ομάδα Μπάσκετ «ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ», μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α2 εθνική κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος Μπάσκετ της χώρας, θα βραβεύσει ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης.

Ειδικότερα, η βράβευση της Ομάδας, με τη μεγάλη προσφορά στον σερραϊκό αθλητισμό, θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχειακό γραφείο, αύριο Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 11:00 το πρωί, οπότε παίκτες και παράγοντες θα επισκεφθούν το Δήμαρχο».

Πηγή: www.serresbasket.blogspot.com