“Βόμβα” στα θεμέλια του ΝΒΑ από τον Ρόουζ


Ο Ντέρικ Ρόουζ έγινε χθες 23 ετών και έριξε βόμβα μεγατόνων όταν δημοσιογράφοι από το τοπικό Τύπο του Σικάγο έσπευσαν να του ευχηθούν. «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγωνιστώ στην Ευρώπη αν συνεχιστεί το λοκ άουτ. Δεν ξέρω που ακόμη αν και ο μάνατζερ μου έχει ήδη μία πρόταση. Υπάρχουν πολύ ωραία μέρη στο εξωτερικό και ίσως να αλλάξω περιβάλλον» δεν δίστασε να πει ο σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς, που πρόσφατα επέστρεψε από διακοπές στα νησιά Μπόρα Μπόρα.

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό…. Το παλικάρι πέρασε τις διακοπές του με την μαμά του Μπρέντα !!!! (Ακουσον άκουσον) «Νιώθω πολύ άβολα που δεν έχω δουλειά αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά έχω να νιώσω τέτοια ανασφάλεια από την εποχή που ήμουν στο Γυμνάσιο αλλά είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος, θα πρυτανεύσει η λογική» συμπλήρωσε αναφερόμενος σε όσα διαδραματίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ενώ επεσήμανε ότι του λείπουν πάρα πολύ οι συμπαίκτες του αλλά και οι προπονητές του από τους Μπουλς.

Με το που γύρισε όμως, στην «Πόλη των ανέμων» δεν έκατσε με στραυρωμένα χέρια μέχρι να αποφασίσει ο Ντέιβιντ Στερν αν θα δούμε φέτος αγώνες ΝΒΑ ή όχι.  Πήγε κατευθείαν στο γυμναστήριο και μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα από τον προσωπικό του γυμναστή.  Για όσους προέδρους ενδιαφέρονται, ο Ντέρικ Ρόουζ δεν είναι Κόμπι Μπράιαντ γι’ αυτό και δεν ζητάει τον… ουρανό με τ’ άστρα για να μετακομίσει στην Ευρώπη. Στην περσινή θητεία του στους «Ταύρους» εισέπραξε το ποσό των 5, 546, 160 $ !!!!! (Για να κάνατε την σύγκριση, ο Κόμπι αμείβεται με 25.000.000 δολάρια τον χρόνο από τους Λέικερς αλλά ρίξτε μια ματιά στον περσινό MVP).