Β’ ΕΣΚΑ (πλέι οφ): Διπλό ανόδου η Ολυμπιάδα

Ο νόμος του φαβορί επαληθεύτηκε αυτή τη φορά στο κλειστό του Ρουφ. Παρά την απουσία του Παρασκευόπουλου, η Ολυμπιάδα Παπάγου επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας του Κουκακίου με 59-55 και έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών, στα πλέι οφ του 1ου ομίλου, παίρνοντας το “εισιτήριο” για την Α’ ΕΣΚΑ.

Η Ολυμπιάδα είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, διατήρησε σταθερά μια διαφορά 7-11 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων. Το Κουκάκι μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους στο τελευταίο λεπτό, είχε τη μπάλα δική του με 14” να απομένουν (και το σκορ 55-58), ωστόσο έκανε λάθος στην επαναφορά, χάνοντας μαζί και την τελευταία πιθανότητα για τη νίκη…

Κάπως έτσι, η Ολυμπιάδα ανέβηκε στην Α’ ΕΣΚΑ, ενώ το Κουκάκι θα παίξει αγώνα μπαράζ ανόδου με την ΕΦΟΑ (3η στον 2ο όμιλο), για την (πολύ πιθανή) περίπτωση που προκύψει κενή θέση στην Α’ ΕΣΚΑ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΚOYKAKI-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 55-59 (29-36)
Διαιτητές: Μαλανδρής, Ντάβαρης
ΚΟΥΚΑΚΙ (Τριαντάφυλλος): Γκάτζο 4, Καμπέρης 11, Σιδερής, Ρακιντζάκης 3, Αλωνηστιώτης 7 (1), Χωριανόπουλος Χ., Χωριανόπουλος Κ., Παρασκευόπουλος, Ανδρίτσος, Μοσχονάς 14, Κατσικάκης 16.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ (Σγουρίτσας): Βασάκης 3, Τσαούσης 4, Ματζούνης 8 (2), Κοτσολέτης 8 (2), Μελισσάρης 4 (1), Τριανταφύλλης 5, Παλαιοκρασσάς 6 (1), Κασιούμης 4, Παπαδάκος 11, Ανδρουλάκης 6 (1).