Β. Λιόλιος: «Στόχος τους να εμποδίσουν τις εκλογές»…

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλου «Δώσε Πάσα» με ανακοίνωσή της πήρε θέση για τις σημερινές εξελίξεις στη διάρκεια του ΔΣ της ομοσπονδίας, επισημαίνοντας ότι παρά τις συνεχείς επιστολές και ερωτήσεις, δεν έχουν λάβει καμία απάντηση. Πολύ δε περισσότερο τονίζουν διαπίστωσαν ότι υπάρχει και ποσό 136.000 € για το οποίο δεν έχει δοθεί καμία έγκριση. Επισημαίνουν ότι μέλη της παράταξης που συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση αντιμετωπίζονται ως «μηδενικά» και «άσχετοι με το μπάσκετ», καθώς όπως αναφέρει η παράταξη «Δώσε Πάσα» στην ανακοίνωσή της πως «… στόχος τους είναι να εμποδίσουν την εκλογική διαδικασία, για μία ακόμη φορά».

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Λιόλιου και της πρωτοβουλίας «Δώσε Πάσα» αναφέρει:

«Προς ενημέρωση των εκατοντάδων σωματείων που βλέπουν καθημερινά το άθλημά μας να διασύρεται:

Στο σημερινό Δ.Σ. ζητήσαμε να λάβουμε γνώση των οικονομικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της προσωρινής διοίκησης που όρισε το Πρωτοδικείο. Λάβαμε γνώση για το ταμειακό υπόλοιπο της 31ης Μαρτίου, αλλά και τις δαπάνες από τότε έως και σήμερα, όπου διαπιστώσαμε πως ένα τεράστιο ποσό (136.000€) ξοδεύτηκε χωρίς να υπάρξει έγκριση από το Δ.Σ.. Δεν μας δόθηκαν οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας (συμβάσεις κ.λ.π.) που υπάρχουν, παρότι ζητήθηκαν, ούτε λάβαμε απάντηση στο ερώτημα ποιοι χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ.

Επίσης ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για τον ορισμό Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τις εκλογές της 30ης Μαΐου ή εναλλακτικά για ηλεκτρονική ψηφοφορία και η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, πέρα από μια αόριστη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Μετά από επιστολές που εστάλησαν κι έμειναν αναπάντητες, μετά από διαδικτυακές συναντήσεις στις οποίες αρνήθηκαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο σε ισότιμα με αυτούς διορισμένα μέλη που φέρουν ευθύνη για την Ομοσπονδία, είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους πως στόχος τους είναι να εμποδίσουν την εκλογική διαδικασία, για μία ακόμη φορά.

Όσες προφάσεις και να βρουν, όσες μειωτικές συμπεριφορές κι αν υιοθετήσουν χαρακτηρίζοντας μέλη της προσωρινής διοίκησης και του Δώσε Πάσα
ως «μηδενικά» και «άσχετους με το Μπάσκετ», οι εκλογές θα γίνουν, γιατί εν αντιθέσει με αυτούς, τα σωματεία ενδιαφέρονται για το άθλημα.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της πρωτοβουλίας “Δώσε Πάσα”»