Β. Ξανθόπουλος: «Δεν σταματάμε εδώ»…

Τρώγοντας, λένε ανοίγει η όρεξη… Οι διεθνείς μας βέβαια μπορεί να μην είναι (οι περισσότεροι) «χορτάτοι» με ευρωπαϊκές διακρίσεις, αλλά δεν είναι δα και… πεινασμένοι! Θέλουν, όμως να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται σ’ αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δηλώνουν έτοιμοι να το αποδείξουν αυτό και μέσα στο παρκέ!

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Γεωργία για να επιστρέψουμε στις νίκες, γιατί είχαμε μία κακή παρένθεση απέναντι στη Ρωσία. Ο προημιτελικός θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι», σχολίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, συμπληρώνοντας: «Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι πετυχημένη, αν εξαιρέσουμε δύο ματς και ιδιαίτερα αυτό με τα Σκόπια. Όμως δεν σταματάμε εδώ, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στον όμιλο και δύο νοκ άουτ ματς στη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε: «Μπορεί το ματς με τη Γεωργία να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά θέλουμε τη νίκη. Χθες κάναμε ένα κακό παιχνίδι και θέλουμε να παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν κοιτάζουμε ακόμη τον προημιτελικό, που θα είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολο παιχνίδι».