Β. Σκλάβος: “Δεν είχαμε άλλα περιθώρια για στραβοπάτημα”…

Η… επιστροφή στις νίκες της ΑΕΚ και κυρίως η βελτιωμένη εμφάνιση της ομάδας ήταν απαραίτητα στοιχεία, καθώς όπως επισημαίνει ο Βαγγέλης Σκλάβος “δεν είχαμε περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα”. Ο έμπειρος παίκτης της ΑΕΚ στάθηκε στη σημασία που έχει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Περάματος, τονίζοντας ότι “… αν θέλουμε να έχει αξία η νίκη που κάναμε με τους Ίκαρους πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς” και συμπλήρωσε:

“Μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα που μας άφησαν πίσω στην βαθμολογία ήταν επιτακτική η ανάγκη να γυρίσουμε στις νίκες, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς με το Πέραμα, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Το Πέραμα είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, όπου έχει κοντράρει όλους τους μεγάλους. Ιδίως στην έδρα του, λοιπόν, είναι πολύ επικίνδυνος, ενώ έχει και πολύ έμπειρα παιδιά που ξέρουν καλά την κατηγορία. Είναι μια ομάδα που εντός έδρας θέλει τη νίκη για να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή.

Επίσης οι προσεχείς αντίπαλοι μας προέρχονται από αλλαγή προπονητή, γεγονός που λειτουργεί θετικά για εκείνους, όπως συμβαίνει πάντα με μία αλλαγή προπονητή. Άλλωστε πρόκειται για έναν έμπειρο και καλό τεχνικό για την κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να πάρουμε το ματς”.

Αναφερόμενος στις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και στο εάν μπορεί η ΑΕΚ να καλύψει το χαμένο έδαφος για να προλάβει το τρένο της ανόδου τόνισε:
“Όντως μείναμε αρκετά πίσω. Από εδώ και πέρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος του πρωταθλήματος να κάνουμε ταμείο για όσα κάναμε.
Ζητούμενο για εμάς είναι να κρατήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα, να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση μας και να αποφύγουμε τα νεκρά διαστήματα, τα οποία έχουμε κατά καιρούς.
Τέλος, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρά τα ατυχή τελευταία αποτελέσματα είναι δίπλα μας και γέμισε το γήπεδο. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας”.