Έναν παίκτη που να μπορεί να… «γεμίσει» τη ρακέτα έψαχνε ο Παπάδος Γέρας και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Οτουντζίδη. Ο 26χρονος, ύψους 2.08 σέντερ, που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τη Νίκη Αμαρουσίου «μετακόμισε» στον Παπάδο, ενισχύοντας έτσι τη φροντ λάιν της ομάδας σημαντικά.

Ο πρόεδρος του Παπάδου Βασίλης Ανδριώτης κατάφερε με σκληρές διαπραγματεύσεις ν’ αποσπάσει το «ναι» του 26χρονου σέντερ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης, μετακόμισε στη Δανία για λογαριασμό της Νέστβεντ και ακολούθως βρέθηκε για δύο σεζόν στη Βουλγαρία, παίζοντας αρχικά στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και εν συνεχεία στη Σλίβεν. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της Δάφνης και έπειτα αγωνίστηκε σε Διαγόρα Ρόδου, Δούκα και την περσινή χρονιά στη Νίκη Αμαρουσίου.

Πλέον ο κόουτς του Παπάδο Γέρα Γιώργος Καραμβάλης αναζητεί έναν γκάρντ με οργανωτικές ικανότητες, ώστε να ολοκληρώσει το παζλ της νέας περιόδου. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο «στόχο» να ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα κι έτσι να τελειώσει κι αυτό το θέμα.

Πληροφορίες από sportlesvos.gr