«Γίναμε μπασκετικά γνωστοί σε όλη την Ελλάδα»

Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετική για τον ΚΣ Γέφυρας, ο οποίος μετά την άνοδο στη Β’ Εθνική, πραγματοποιεί μία αξιοπρεπή πορεία, παρά την αλλαγή διοίκησης το καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες να ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια στο 2017.

Η ανακοίνωση:

«Κάνοντας ταμείο για το 2016 μπορούμε να πούμε ότι είχαμε μια πετυχημένη χρονιά λαμβάνοντας υπ`οψιν μας ότι είμαστε μια μικρή κωμόπολις με ένα περιορισμένο μπάτζετ και έχοντας απέναντι μας αντιπάλους από μεγάλες πόλεις και με πολύ διαφορετικό μπάτζετ…..

Χάριν όμως των διοικήσεων ( της απερχόμενης τον Μάιο) αλλά και της τωρινής, των χορηγών αλλά και των φίλων του αθλήματος της Γέφυρας και όχι μόνο, φθάσαμε να γίνουμε μπασκετικά γνωστοί σε όλη την Ελλάδα ….

Κατορθώσαμε και βγήκαμε πρωταθλητές στην Γ` Εθνική κατηγορία αλλά και τελειώνοντας η χρονιά να βρισκόμαστε στην 8η θέση με 18 βαθμούς στην Β`Εθνικη κατηγορία, απέχοντας ένα μόνο βαθμό από τον τέταρτο και δύο από τον τρίτο της βαθμολογίας…
 
 
Ευχόμαστε το 17 να έχουμε επιτυχίες στην ομάδα και υγεία στους παίκτες, προπονητές φίλους και χορηγούς της ομάδος και φυσικά σε όλο τον κόσμο…..
 
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ……ΖΗΤΩ Ο Κ.Σ ΓΕΦΥΡΑΣ».