Γαλάνης: «Καλή προπόνηση και ενότητα…»

Η νίκη επί του Παγκρατίου διατήρησε τις ελπίδες παραμονής που έχει ο Πιερικός/Αρχέλαος, ο οποίος ψάχνει όμως και ένα μεγάλο διπλό για να βελτιώσει τη θέση του. Στο Ηράκλειο σίγουρα πάντως δεν θα έχει εύκολο έργο το προσεχές Σάββατο, απέναντι στον ΟΦΗ.

«Παίζουμε με μια ομάδα η όποια παρότι έχασε παίκτες, έχει πλήρες ρόστερ, έναν ελπιδοφόρο προπονητή και εκπροσωπεί μια ευρύτερη περιοχή με πολύ κόσμο. Εμείς ζούμε με τα προβλήματά μας και όπως είπα και στους παίκτες μου, ο μόνος τρόπος να παρέμβουμε στο μέλλον είναι η καλή προπόνηση και η ενότητα. Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις» δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Πιερικού/Αρχέλαου ο Δημήτρης Γαλάνης.

Ο Κώστας Μπεχλιβάνης πρόσθεσε από τη μεριά του: «Στο σημείο του πρωταθλήματος που είμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε τα παιχνίδια. Πηγαίνουμε σε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και με μια πολύ καλή έδρα. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τις σημαντικές απουσίες που έχουμε και να παίξουμε συγκεντρωμένα για να έχουμε πιθανότητες να γυρίσουμε πίσω με τους δύο βαθμούς».