Γαλάνης: «Προπόνηση τώρα». Σορώτος: «Θα μου μείνει αξέχαστο»

Ο Πιερικός Αρχέλαος παρέμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής έπειτα από τη νίκη επί του Περάματος. Ο Δημήτρης Γαλάνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας πως η σωτηρία θα παιχτεί μέχρι την τελευταία στιγμή γι΄αυτό και χρειάζεται «προπόνηση τώρα»:

«Παρά τις ατυχίες και τους τραυματισμούς, βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται, να αγωνιά, να προσπαθεί και να βελτιώνεται. Με τον τρόπο αυτό δίνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση στον εαυτό μας και είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Η σωτηρία των ομάδων θα παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Προπόνηση τώρα».

Επέστρεψε στην Κατερίνη, αλλά αυτή την φορά ως αντίπαλος. Ο σύλλογος αγκάλιασε τον Κώστα Σορώτο και εκείνος δεν μπόρεσε να μην το εκτιμήσει.  Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο σάιτ του συλλόγου αναφέροντας  μεταξύ άλλων πως το διήμερο στην Κατερίνη θα του μείνει αξέχαστο.

«Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για τη νίκη της. Αυτή ήταν δίκαιη και προσπάθησε πάρα πολύ για να την κατακτήσει. Εμείς δείξαμε κάποια καλά στοιχεία μέχρι ένα σημείο, αλλά όταν κρίθηκε το παιχνίδι ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα και οργάνωση με αποτέλεσμα να χάσουμε. Αυτό όμως που θέλω να πω, είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στα παιδιά και γενικά στον κόσμο της Κατερίνης. Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι μία στην οποία δούλεψα μόλις τέσσερις μήνες που μου φέρθηκαν τόσο καλά, όσο δεν μου έχουν φερθεί ομάδες στις οποίες εργάσθηκα για οκτώ και δέκα χρόνια. Πραγματικά αυτό το διήμερο στην Κατερίνη θα μου μείνει αξέχαστο και το λέω χωρίς καμία διάθεση να κάνω δημόσιες σχέσεις, το λέω γιατί το πιστεύω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω λόγια να πω, πραγματικά…».