Γαλάνης: «Χάσαμε την κατηγορία για ένα σουτ»

Τον τελευταίο του αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα δίνει το Σάββατο (20/5) ο Πιερικός Αρχέλαος απέναντι σ τον Αρκαδικό.

Ο Δημήτρης Γαλάνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ευχαριστώντας όσους πάλεψαν για να σώσουν την κατηγορία, η οποία χάθηκε για ένα σουτ…

«H Κατερίνη δεν χρειάζεται να κάνει όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Το αύριο είναι από μόνο του καλύτερο. Είναι το κέρδος κάθε μέρας, όπου κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε καλή προπόνηση, όπου παλεύουμε, αγωνιούμε και θέλουμε να προχωρήσουν τα νέα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, γιατί από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, όλοι συστρατεύτηκαν, παλέψαμε όλοι μαζί και χάσαμε την κατηγορία για ένα σουτ. Η Α2 πρέπει με ειλικρινή τρόπο να αλλάξει πλάνο για τα οικονομικά θέματα, μετακινήσεων, διαιτησίας και προβολής της».

Με τη σειρά του ο Κώστας Μπεχλιβάνης ανέφερε: «Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά ετοιμαζόμαστε για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Άσχετα με την ατυχή έκβαση του πρωταθλήματος για μας, σ’ αυτόν τον αγώνα με τον Αρκαδικό, θέλουμε να δείξουμε ότι η ομάδα παίζει με το ίδιο πάθος για τη νίκη όποιο κι αν είναι το κίνητρο. Μάλιστα ένα πολύ δυνατό κίνητρο είναι το να φύγει ο κόσμος που τόσο μας βοήθησε φέτος, με ένα χαμόγελο από το γήπεδο».

Θα τιμηθεί η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου

Πριν την έναρξη του παραπάνω αγώνα το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος θα απονείμει τιμητικά διπλώματα στην εφηβική ομάδα του συλλόγου για τη συμμετοχή της στους 39ους Πανελλήνιους Εφηβικούς Αγώνες Μπάσκετ που έγιναν στην Καβάλα.