Γαλιώτος: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»

galiotos-koroivosΈνα ακόμη βήμα για την άνοδό του στην Α1 έκανε ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο οποίος επικράτησε του Φιλαθλητικού. Κορυφαίος για τους νικητές, ήταν ο Γιώργος Γαλιώτος, ο οποίος  μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη μεγάλη του εμφάνιση, την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, τη μάχη της ανόδου, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που ακολουθεί.

Γιώργο, τι αποτελεί για σένα η εμφάνισή σου με τον Φιλαθλητικό;

«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Η εμφάνισή μου, οφείλεται στους συμπαίκτες μου. Το θέμα είναι, η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και σε κάθε ματς, πάμε για τη νίκη. Είμαστε μία ‘’γροθιά’’ και δεν υπάρχει μόνο ένας παίκτης στην ομάδα».

Αισθάνεσαι δικαιωμένος που επέστρεψες στην Ελλάδα;

«Το εξωτερικό είναι μία δύσκολη υπόθεση. Υπήρχε μεγαλύτερη πίεση και η οικονομική κατάσταση, δεν ήταν καλή. Αισθάνομαι δικαιωμένος που επέστρεψα σε αυτή την ομάδα και με δικαιώνουν οι καταστάσεις εδώ».

Τι πιθανότητες δίνεις να πάρετε το εισιτήριο της ανόδου;

«Αν το κοιτάξουμε μαθηματικά με 6/7 νίκες θα ανέβουμε. Όμως, πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε τις νίκες σε όλα τα ματς. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς».

Πιστεύεις ότι με νίκη επί του Ηρακλή, κάνετε σημαντικό βήμα για την άνοδο;

«Φυσικά! Κάθε παιχνίδι είναι ένα σκαλοπάτι και κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στην άνοδο».