Γαλιώτος: «Τιμή μου να συμμετέχω στο τουρνουά»

galiotos-koroivosΗ άμμος στην κλεψύδρα  τουρνουά 3Χ3 στην Ελευσίνα (21-22/6) μετράει αντίστροφα  και  οι Μανώλης Παπαμακάριος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Γιάννης Καλαμπόκης, Νίκος Βούλγαρης, Μάριος Μπατής, Βασίλης Καββαδάς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Αντώνης Μάντζαρης, Νίκος Παπανικολόπουλος, Θωμάς Νίκου, Σπύρος Μαγγουνής, Νίκος Ψυλέας, Γιάννης Δημακός, Δημήτρης Αράπης κ.α. ετοιμάζονται να… λάμψουν σε αυτό, ενώ και ο Γιώργος Γαλιώτος μετράει αντίστροφα για την συμμετοχή του.

Επόμενος σταθμός για τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, είναι το Ηράκλειο Κρήτης (28 & 29 Ιουνίου). Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο τουρνουά και να βοηθάω στην διεξαγωγή του. Αυτές οι κινήσεις, είναι πολύ θετικές για τους αθλητές και ιδιαίτερα για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Βλέπουν το άθλημα να προβάλλεται και παράλληλα είμαστε κοντά τους στα πρώτα τους βήματα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα διασκεδάσει. Άλλωστε, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να το ευχαριστηθούν όλοι. Θα πρέπει τα παιδιά, να βλέπουν το μπάσκετ ως παιχνίδι και ως διασκέδαση’», δήλωσε ο 27χρονος σέντερ του Κοροίβου Αμαλιάδας Γιώργος Γαλιώτος.