Γαρμπής: «Μετά από τη νίκη αυτή τα πράγματα θα είναι καλύτερα»

Ηταν εκείνος που έδωσε καθοριστικές λύσεις στο κρίσιμο σημείο δίνοντας το έναυσμα για τη νίκη του Αρκαδικού επί του Παπάγου. Ο Κανέλλος Γαρμπής μιλώντας αμέσως μετά το παιχνίδι σχολίασε το ματς εκφράζοντας παράλληλα και την αισιοσοξία του για τη συνέχεια.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά προσπαθώντας πάρα πολύ στην άμυνα μας. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ δίνοντας την ευκαιρία δεύτερων επιθέσεων στον Παπάγου που τις εκμεταλλεύτηκε.  Στο τέλος όμως δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ και έτσι πήραμε την νίκη. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και έχει μόνο 6 νίκες. Έχουν μείνει ακόμα 9 αγωνιστικές και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία

 Κάθε φορά προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό. Δυστυχώς έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο και αυτό μα ς έχει στοιχίσει. Το γεγονός αυτό παίζει ρόλο και στην αυτοπεποίθηση κάποιες φορές. Πάντως υπάρχουν πολύ καλοί παίχτες στην ομάδα και νομίζω πως μετά και από τη νίκη αυτή τα πράγματα θα είναι καλύτερα».