Γατσούλης: «Οσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ»

Το όνειρο της Αχαγιάς82 για απευθείας άνοδο, μπορεί να… έσβησε, όμως η ελπίδα της ανόδου μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, παραμένει.

Ο  Άγγελος Γατσούλης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου αρχικά στην κυριακάτικη αναμέτρηση (20/5) με τον Έσπερο, αναφέροντας «…πρόκειται για ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αλλά μετά από κάθε ήττα, θέλουμε περισσότερο να κερδίσουμε. Εξάλλου, θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ».

Όσον αφορά στη διαδικασία μπαράζ, συμπλήρωσε: «Είναι ένας αγώνας κατάταξης, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε περισσότερες ελπίδες ανόδου. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά, όπως ακριβώς κύλησε στο μεγαλύτερο μέρος της, με νίκες δηλαδή».

Παράλληλα, ο παίκτης της Αχαγιάς έκανε ένα απολογιστικό σχόλιο για την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώνεται: «Πετύχαμε κάτι παραπάνω από τους στόχους που είχαμε θέσει σαν ομάδα. Παίξαμε σε έναν αγώνα την απευθείας άνοδο και είμαστε στενοχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε τελικά, αλλά μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ μπορεί να έρθει η άνοδος. Γενικά, πιστεύω πώς είναι μία πετυχημένη σεζόν στη δεύτερη χρονιά της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες”.