Γειά χαρά απ’ τον Μπαϊρακτάρη στην ΑΕΚ!

Το… καπελάκι του στραβά, έβαλε κι είπε γειά χαρά! Ο λόγος για τον Στάθη Μπαϊρακτάρη, που με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να… πιαστεί «κορόιδο» από κανέναν και πολύ περισσότερο να πληρώσει τις επιλογές άλλων! Ο επιχειρηματίας μάλιστα τόνισε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ «… υπό τις παρούσες συνθήκες» και το μόνο που κάνει είναι να προχωρήσει σε μία συμβολική δωρεά για τις ανάγκες των Τμημάτων Χάντμπολ και Βόλεϊ Γυναικών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ύψους 5 χιλ. ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπαϊρακτάρη:
«Mετά τη δήλωση του κυρίου Γεωργαντζόγλου και την πρόσκληση του να εμφανιστώ την Τρίτη το μεσημέρι στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων και να πληρώσω εγώ τους παίκτες τους οποίους επέλεξε ο ίδιος και ο κύριος Οικονομάκης. Και επειδή εγώ είμαι αντίθετα κάθετος με την πρόσληψη του κυρίου Οικονομάκη -ασχέτως εάν στην πρόσκληση για γεύμα μου έφερε και τον κύριο Οικονομάκη και προσπάθησε να με φέρει προ τετελεσμένου γεγονότος είπα να φύγω, αλλά σεβόμενος τον εαυτό μου δεν έφυγα- στηρίζω τον Άγγελο Κορωνιό, στον οποίο τρέφω απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Για τον λόγο αυτό και επειδή δεν θέλω να πληρώσω επιλογές άλλων και ούτε να συνεχίσω την αντιπαράθεση με τον ανωτέρω κύριο, για τους λόγους αυτούς, αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την επένδυση στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Και παραμένω πιστός στρατιώτης και θεατής από την εξέδρα.

Δηλώνω δε, ότι εάν η ΑΕΚ με χρειαστεί, θα είμαι παρών, αλλά ξεκαθαρίζω «όχι υπό τις παρούσες συνθήκες» και τούτο διότι δεν θέλω να θεωρηθεί ότι βάζω εμπόδια στη διοίκηση σχετικά με τη στελέχωση και προετοιμασία της ομάδας.

ΥΓ. Όσον αφορά στην παρουσία μου στην ΑΕΚ, περιορίζομαι προς το παρόν, να καταθέσω μια συμβολική δωρεά για τις ανάγκες των Τμημάτων Χάντμπολ και Βόλεϊ Γυναικών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, το ποσό των 5 χιλιάδων».