Γενικός αρχηγός ο Γεωργουσόπουλος

Ο Γιάννης Γεωργουσόπουλος ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού στον ΓΠΣ Χαλκίδας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Εύβοιας. Άμεσοι συνεργάτες του στο κομμάτι των ακαδημιών θα είναι ο Δημήτρης Κακάτσος και οι προπονητές που θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομών, ενώ στο ανδρικό τμήμα ο έφορος Γιώργος Πανταζόπουλος ο Αθλητικός Διευθυντής Γιώργος Μπρούζος και φυσικά ο προπονητής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η περσινή προσπάθεια της ομάδας και της διοίκησης της Χαλκίδας δεν δείχνει να έχει πάει χαμένη καθώς ένας ακόμη πολύ χρήσιμος άνθρωπος και φίλος προστέθηκε στην φετινή παρέα που έχει ξεκινήσει το σχηματισμό της ομάδας. Τα καθήκοντα του Γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Γιάννης Γεωργουσόπουλος καθώς εκτιμώντας την περσινή προσπάθεια των διοικούντων αποφάσισε να ασχοληθεί με την ομάδα μας.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Γεωργουσόπουλος από την περσινή χρονιά είχε πλαισιώσει την ομάδα του Γυμναστικού δείχνοντας έντονα το ενδιαφέρον του και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούσε.

Τώρα λοιπόν θα μπορέσει από τη θέση αυτή να προσφέρει στο νευραλγικό και ευαίσθητο κομμάτι των ακαδημιών της ομάδας μας αλλά και με την εμπειρία και τις γνώσεις του στο σχηματισμό ενός πολύ καλού ρόστερ στο ανδρικό αγωνιστικό τμήμα πού θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Άμεσοι συνεργάτες του στο κομμάτι των ακαδημιών θα είναι από τη μεριά της διοίκησης ο Δημήτρης Κακάτσος και οι προπονητές που θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομών οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί το συντομότερο δυνατό, καθώς η διοίκηση δίνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτό το κομμάτι, και στο ανδρικό τμήμα ο έφορος Γιώργος Πανταζόπουλος ο Αθλ. Διευθυντής Γιώργος Μπρούζος και φυσικά ο προπονητής της ομάδας ο οποίος και αυτός θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα προκειμένου να συνεχιστούν οι κινήσεις και οι συμφωνίες για το συμπλήρωμα του ρόστερ».