Γεωργοπαπαδάκος: «Κάνουμε όνειρα για τετράδα»

Η αλλαγή φιλοσοφίας και η κίνηση από τους ανθρώπους του Εργοτέλη, να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας στην αρχή της χρονιάς για πολλούς φάνηκε παρακινδυνευμένη κίνηση. Όμως ο σύλλογος της Κρήτης από όσο φαίνεται μπορεί να κρατηθεί ψηλά και με παιδιά καλοχτισμένα από τα σπλάχνα του κρητικού μπάσκετ. Σε αυτό στάθηκε ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες που διαθέτουν οι κιτρινόμαυροι, Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, ο οποίος τόνισε στο «Athletic Radio 104,2» ότι «θέλει η ομάδα του να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα φέτος». Επίσης ο 25χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με το Ψυχικό αλλά και φετινή πορεία του Εργοτέλη στον 2ο όμιλο της Εθνικής.

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη στον 2ο όμιλο της Γ΄ΕΘνικής μπάσκετ:

“Είμαστε στην πέμπτη θέση. Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ένα καλό πρόσωπο. Είμαστε καλύτεροί από πέρυσι. Μετά τις τέσσερις εκτός έδρας ήττες, απέναντι σε καλές πάντως ομάδες, θέλαμε ένα διπλό και μακριά από το Ηράκλειο. Τα καταφέραμε επιτέλους κόντρα στον Έσπερο. Παλεύουμε κάθε ματς και όπου βγει”.

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα στην Λαμία κόντρα στον Εσπερο:

“Το ματς ήταν ευκολότερο από ότι περιμέναμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Πήραμε μία άνετη νίκη. Θα μας βοηθήσει και στην συνέχεια και ψυχολογικά γιατί είχαμε μόνο ήττες εκτός Ηρακλείου.

Την ψάχναμε αυτήν την νίκη από πέρυσι ακόμα. Μπήκαμε αποφασιστικά από την αρχή. Στα εκτός έδρας ματς μέχρι τώρα είχαμε προβλήματα με τις μετακινήσεις αλλά και την διαιτησία και χάναμε στις λεπτομέρειες”.

Για το επόμενο ματς με το Ψυχικό αλλά και τον στόχο του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα:

“Στόχος μας είναι η εύκολη παραμονή. Φαίνεται ότι το έχουμε πετύχει ήδη. Είμαστε στην πέμπτη θέση και αν νικήσουμε το πολύ δυνατό Ψυχικό, που είναι στην δεύτερη θέση, κάνουμε όνειρα ακόμα και για τετράδα.

Μετά θα στοχεύουμε ψηλότερα. Θέλουμε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Προετοιμαζόμαστε σκληρά και γι΄ αυτό το ματς. Μας έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητής μας κ. Μακράκης ενώ έχουμε και καλό ρόστερ. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ο όμιλος μας δυσκολότερος από τον άλλο του Νότου στην Γ΄Εθνική. Ο Αετός είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος”.

Για το μέλλον του στην ομάδα:

“Είμαι δύο χρόνια στον Εργοτέλη και περνάω καλά. Θέλω να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα φέτος και θα τα καταφέρουμε. Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Εργοτέλη και θέλω να μείνω. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι. Θα δούμε”.

Για τη παρουσία του κόσμου της ομάδας:

“Έχουμε πολλούς παίκτες από το Ηράκλειο και όταν παίζουν στο Λίντο είναι καλύτεροι. Νιώθουν πιο σίγουροι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τον πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Είναι όπλο μας η έδρα. Σε πολλά ματς ο κόσμος μας γεμίζει το Λίντο, ειδικά οι οργανωμένοι της ομάδας μας βοηθούν πολύ, και τους περιμένουμε σε κάθε ματς. Εμείς κάνουμε προσπάθειες να έρθει ο κόσμος να μας δει”.

Για τον Ηρόδοτο που είναι στην τελευταία θέση της κατηγορίας:

“Ο Ηρόδοτος έχει ένα χαμηλό μπάτζετ και μάχεται σε κάθε ματς. Δεν θα έλεγα ότι τον αδικεί η τελευταία θέση ή κάτι τέτοιο όμως αντικειμενικά τα παιδιά παλεύουν σε κάθε ματς. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και οικονομικά τακτοποιημένο και έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Έχει μείνει πάντως πίσω”.