Γεωργοπαπαδάκος: «Μέσα στο στόχο μας εφόσον παίζουμε άμυνα»

Georgopapadakos-ilion-ionikosΟ Σάκης Γεωργοπαπαδάκος βοήθησε τον Ιωνικό Νίκαιας να περάσει νικηφόρα από το Ιλιον και να συνεχίσει την ανοδική πορεία του στον νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Τρεις ημέρες μετά το σημαντικό διπλό μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού, τονίζοντας ότι… «κάνουμε κάθε ημέρα μεγάλη προσπάθεια και το βασικό είναι ότι εφόσον παίζουμε άμυνα θα είμαστε πάντα μέσα στο στόχο μας».

Ο έμπειρος γκαρντ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, σιγά-σιγά όμως βρίσκει πάλι τον ρυθμό του… «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δεν είναι κλισέ αυτό, ούτε κάτι παραπάνω η λιγότερο και προσπαθούμε να εξουδετερώσουμε τον αντίπαλο, μέσα από την άμυνα μας και εφόσον γυρνάμε την μπάλα δεν θα έχουμε πρόβλημα να πρωταγωνιστήσουμε. Η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο 10λεπτο και συνεχίσαμε να το κάνουμε και σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, πρέπει αυτά να τα δουλέψουμε και αν το πράξουμε όλα θα πάνε καλά».

Όσον αφορά το ακόμα δυσκολότερο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Χολαργό, ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος σχολίασε: «Εφόσον έχουμε μπροστά μας τον Χολαργό η προσήλωση μας πρέπει να είναι μόνο εκεί. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά, θα περιμένουμε να μας πει ο προπονητής τι πρέπει να κάνουμε, να δούμε ποια είναι τα ατού του αντιπάλου, να διαβάσουμε τις αδυναμίες τους και να δουλέψουμε σαν ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν και στο κλειστό του Ιλίου λέγοντας πως «ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη, τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι μαζί μας, είναι μεγάλη δύναμη για μας».