Γεύμα πριν τη… μάχη

Σύσφιξη σχέσεων συνέχεια για τη ΜΕΝΤ. Μετά το πάρτι της Κυριακής στη ΜΕΝΤ συνέχισαν με μια ακόμα εκδήλωση. Χθες (Τετάρτη) η διοίκηση του σωματείου της Τούμπας παρέθεσε γεύμα σε κεντρικό μαγαζί της πόλης στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας με άπαντες να δίνουν το παρών στον ανανεωμένο χώρο του γνωστού εστιατορίου, που είναι και ένας από τους υποστηρικτές της ομάδας.

Στη διάρκεια του γεύματος δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τη συνοδεία καλού φαγητού για διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

Όσο για τις προπονήσεις, αυτές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς μετά το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής και ενόψει του επόμενου δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με το Μαρούσι.

Σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή στο Ιβανώφειο με μοναδικούς απόντες, τους Τσιμπή και Τέρπο λόγω των τραυματισμών που συνεχίζουν να τους ταλαιπωρούν.

Αύριο Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας για τη ΜΕΝΤ στο κλειστό της οδού Κανάρη και Σάββατο πρωϊ η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο του Αμαρουσίου με στόχο την επομένη να διεκδικήσουν τέταρτη φετινή τους νίκη.