Γιάνναρης: «Αισθάνομαι τυχερός, με τέτοιους παίκτες»

Με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του πριν από τη διακοπή του Πάσχα ο Κόροιβος. Η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν επιβλητική στο κατ’ ευφημισμό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, αφού όχι μόνο νίκησε το Ηράκλειο, αλλά κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ. Παράλληλα, κάλυψε και τη διαφορά με την οποία είχε χάσει στον 1ο γύρο, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς την κρητική ομάδα, με τέσσερις αγώνες να απομένουν…

«Ηταν καταπληκτική εμφάνιση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια» λέει ο Βασίλης Γιάνναρης. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω συναντήσει τέτοιους παίκτες εδώ πέρα και δουλεύω μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις με τόσο πολύ τρέξιμο, πίεση στην άμυνα και να έχεις έξι παίκτες. Οι περισσότερες ομάδες της Β’ Εθνικής είναι πολύ πιο γεμάτες από εμάς, κι όμως τα παιδιά καταφέρνουν και ανταποκρίνονται» τονίζει ο προπονητής του Κοροίβου.

Οι “κυανόλευκοι” θα έχουν την ευκαιρία να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μέσω της άδειας που θα πάρουν για το Πάσχα, αφού μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα γίνουν δύο ή τρεις προπονήσεις και η επιστροφή θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα. Επιπλέον, θα μπορέσει να αναρρώσει πλήρως ο Βαγγέλης Γκέρος, ο οποίος έπαιξε με διάταση στους κοιλιακούς (έβγαλε εξετάσεις σε νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου), ωστόσο ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Κοροίβου.