Γιάνναρης: «Οι παίκτες είχαν σθένος και χαρακτήρα»

Ο Βασίλης Γιάνναρης ήταν ο άνθρωπος που κράτησε «δεμένο» τον Κόροιβο στα δύσκολα, γι’ αυτό το λόγο λοιπόν πιστώνεται φυσιολογικά ένα μεγάλο μερίδιο στην τεράστια επιτυχία του Κοροίβου, να τερματίσει δηλαδή στην 5η θέση της Β’ Εθνικής. Ο ίδιος, πάντως, προτίμησε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του μιλώντας στο asist.gr…

«Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τους παίκτες γιατί έδειξαν ότι, πέρα από άψογοι επαγγελματίες και καλοί μπασκετμπολίστες, είναι και υπέροχοι χαρακτήρες. Επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Αμαλιάδας που μας έδιναν τη δύναμη να είμαστε τόσο ισχυροί στην έδρα μας και τέλος τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και παρέμειναν δίπλα της από την αρχή ως το τέλος» δήλωσε στο asist.gr ο προπονητής του Κοροίβου.

«Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, ήταν και για το ελληνικό μπάσκετ μια δύσκολη και μεταβατική περίοδος. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και κάναμε μια πολύ καλή μπασκετική πορεία. Ελπίζω τελικά η ομάδα να καταφέρει να πάρει και την άνοδο και του χρόνου να αγωνίζεται στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα. Το αξίζει ο κόσμος της Αμαλιάδας και ευρύτερα της Ηλείας να έχει μια ομάδα στις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ» συνέχισε ο Αθηναίος προπονητής, που αναφέρθηκε στη συνέχεια στα στοιχεία που έφεραν τον Κόροιβο στην 5η θέση.

«Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ, έκαναν προπόνηση 8-9 φορές την εβδομάδα και έχουν προσωπικές φιλοδοξίες. Παράλληλα, είχαν το χαρακτήρα και το σθένος να αντέξουν στα προβλήματα. Μέχρι και στο τελευταίο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή ήθελαν πολύ τη νίκη και αγωνίστηκαν λες και ήταν ματς για την παραμονή στην κατηγορία».

Πηγή: asist.gr