Γιάνναρης: «Οι πορείες δεν διαγράφονται»

Οι σαφείς υπαινιγμοί και οι… ισοπεδωτικές δηλώσεις που έκαναν διοικητικά στελέχη (ανώνυμα) του Κοροίβου σε τοπικά Μ.Μ.Ε. δεν πέρασαν χωρίς απάντηση από τον Βασίλη Γιάνναρη. «Οι πορείες των ομάδων δεν είναι λέξεις γραμμένες σε χαρτί για να μπορείς να τις διαγράψεις με δηλώσεις. Γίνονται με πολλή προσπάθεια και πολλή δουλειά. Οι μεγάλες νίκες χρειάζονται ψυχραιμία και οι μεγάλες ήττες αξιοπρέπεια» δήλωσε ο Βασίλης Γιάνναρης σχετικά με την «ατιμωτική» (όπως χαρακτηρίστηκε) ήττα από τη Νίκη Βόλου.

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, ακολουθώντας τις αρχές μου, σέβομαι το σύλλογο, τους φιλάθλους, την πόλη και το Νομό, όπως κάνω με όλες τις ομάδες που αναλαμβάνω. Και εγώ και οι παίκτες, κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, μπαίνοντας στο γήπεδο 7-8 φορές την εβδομάδα, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και χωρίς να βγάζουμε ανακοινώσεις.

Και για όσο θα βρίσκομαι στην ομάδα, με τον ίδιο αξιοπρεπή τρόπο θα δουλεύω, με σεβασμό απέναντι στο σύλλογο, τους φιλάθλους, την πόλη και το Νομό. Αλλά πρωτίστως απέναντι στον εαυτό μου και τις αρχές μου» συμπλήρωσε ο Αθηναίος προπονητής.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Αμαλιάδας προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Αιγάλεω χωρίς τον Βαγγέλη Γκέρο, ο οποίος εξακολουθεί να απέχει από τις προπονήσεις, επικαλούμενος βιοποριστικό πρόβλημα.

Πηγή: asist.gr