Γιάνναρης: «Τα παιδιά είναι παλικάρια»

Παρά τα προβλήματά του, ο Κόροιβος μετράει αισίως 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες, ένας απολογισμός που θα γίνει “6 στα 7” την ερχόμενη Κυριακή, λόγω του… προγραμματισμένου 20-0 επί της Χαλκηδόνας. Μία εξέλιξη βέβαια που δίνει την ευκαιρία για παραπάνω ξεκούραση στους παίκτες του Βασίλη Γιάνναρη. Τα «παλικάρια του», όπως τους χαρακτήρισε μιλώντας στο Infobasket…

«Τα παιδιά είναι παλικάρια. Εχουν περάσει πάρα πολλά από την αρχή της χρονιάς, κι όμως όλα αυτά που έχουν πετύχει είναι αξιοθαύμαστα. Είναι μεγάλη υπόθεση απλά και μόνο το ότι καταφέρνουν να διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο προπόνησης. Όχι μόνο το καταφέρνουν αυτό, αλλά μπορούν και υπερβάλλουν εαυτόν μέσα από τα προβλήματα» τονίζει ο προπονητής του Κόροιβου.

Το τελευταίο από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν αυτό του Μάριου Σακελλαράκη. Ο νεαρός σμολ φόργουορντ έπαιξε στον αγώνα με τον Δούκα παρά τη φλεγμονή που έχει στον αστράγαλο, τον οποίον θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τις επόμενες ημέρες, λόγω του ρεπό που έχει ο Κόροιβος.