Γιάνναρης: «Τα παιδιά με έκαναν υπερήφανο»

Το διπλό της αγωνιστικής σημειώθηκε από τον Κόροιβο και έγινε εν μέσω επεισοδίων, προβλημάτων αλλά και μιας εμφάνισης που συγκλόνισε τον Βασίλη Γιάνναρη…. «Τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά, με την προσπάθεια τους στο γήπεδο με έκαναν να αισθάνομαι υπερήφανος που κάθομαι στον πάγκο αυτής της ομάδας» τόνισε στο infobasket ο προπονητής του Κόροιβου.

Η ομάδα της Αμαλιάδας πήγε στο Ιβανώφειο χωρίς τους Μακρή, Σέιφερ (που αποτελούν παρελθόν), με τον Βαγγέλη Γκέρο να αγωνίζεται με αντιβίωση λόγω ίωσης και τον Μιχάλη Χατζόπουλο να “γυρνάει” τον έναν αστράγαλο και να παίζει με πόνους στο δεύτερο ημίχρονο. Εστω κι έτσι, όμως, ο Κόροιβος έσπασε ένα σερί τεσσάρων ηττών και χάρισε στον Γιάνναρη το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Πλέον, στόχος των “κυανόλευκων” είναι να μην αφήσουν το διπλό στη Θεσσαλονίκη να πάει χαμένο και αυτό είναι κάτι που θα καταφέρουν εάν νικήσουν την προσεχή Κυριακή τον Αίαντα Ευόσμου.

«Αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε για να μην χαθεί η νίκη στο Ιβανώφειο. Η νίκη επί του Αίαντα θα είναι για εμάς ουσιαστικά η επικύρωση του διπλού επί του Ηρακλή» σχολιάζει ο προπονητής του Κόροιβου, που ελπίζει να έχει την ερχόμενη Κυριακή τον Χατζόπουλο, που αισθανόταν καλύτερα το πόδι του σήμερα. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μάριος Σακελλαράκης, που έχει κι αυτός ένα επιπόλαιο πρόβλημα τραυματισμού.