Γιαννόπουλος: «Οι μεγάλοι… εννοείται!»

Το συναίσθημα μπορεί να μην είναι πρωτόγνωρο για τον Χάρη Γιαννόπουλο αφού αυτή θα είναι η τρίτη του συμμετοχή στη γιορτή του μπάσκετ. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι η χαρά και η ικανοποίηση δεν είναι μεγάλη:

«Είναι μία τιμή να είσαι στο All star game, είναι η τελευταία μου χρονιά και θα κοιτάξω να το ευχαριστηθώ ακόμα παραπάνω. Είναι πολύ θετικό το ότι η διοργάνωση γίνεται στην επαρχία γιατί δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να δει τα αστέρια της Α1 κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσε. Τα γήπεδα γεμίζουν πάντα, ο κόσμος στηρίζει το μπάσκετ.  Δεν υπάρχουν μεγάλες ομάδες έξω από τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι ελάχιστες».

Τι σημαίνει όμως για τον ίδιο αλλά και για τον Πανιώνιο η παρουσία του στη διοργάνωση: «Το ότι είσαι σε ένα αλλ στα δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλει ο προπονητής σου. Ο κάθε κόουτς θέλει διαφορετικά πράγματα, θέλει να κερδίζει  και η ομάδα είναι πάνω από εμένα και τον καθένα».

Μπορεί να μετρά δύο συμμετοχές σε All star game, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να φύγει νικητής. Μπορεί αυτός να είναι και ο λόγος που όταν τον ρωτάς «ποιος θα κερδίσει; απαντά με βεβαιότητα: «Οι μεγάλοι εννοείται!»