Γιαουρτόγλου: «Ακόμη καλύτεροι με τον ερχομό του νέου έτους»

Το 2017 αποτελεί πλέον γλυκιά ανάμνηση και μαζί του αποχαιρέτησε και η… ξεκούραση των ημερών, με τον Πανερυθραϊκό να ρίχνεται εκ νέου στα βαθιά, αφού αύριο (Κυριακή 7/1, 17:00) φιλοξενεί στο “Στέλιος Καλαϊτζής” τον ποιοτικό και ιδιαίτερα φορμαρισμένο Πανελευσινιακό, στην επανεκκίνηση της Β’ Εθνικής, μετά τη διακοπή των εορτών.

Ούτε και στο παρθενικό παιχνίδι της ομάδας μας για το 2018 ο Δημήτρης Χουχουλής θα έχει να αντιμετωπίσει κάποια απουσία παίκτη, βλέποντας με ικανοποίηση και πάλι το “οπλοστάσιό” του γεμάτο.

Φυσικά, εκείνο που θέλουν ο κόουτς Χουχουλής και οι παίκτες του είναι να αποφευχθούν οι όποιες ανορθογραφίες του τελευταίου ματς για το 2017 και δίχως άγχος να επιδιώξουν την επιστροφή του Πανερυθραϊκού μας στα θετικά αποτελέσματα, κάνοντας… νικηφόρο ποδαρικό στη νέα χρονιά, όπως εξήγησε και ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας μας, Λουκάς Γιαουρτόγλου, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό…

“Καταρχάς, εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά και το 2018 να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους μας, μακριά από λύπες και στεναχώριες. Η ξεκούραση τελείωσε… νωρίς για εμάς, αφού φροντίσαμε μέσα στις διακοπές να ρίξουμε… μπόλικο ιδρώτα και να δουλέψουμε αρκετά, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι με τον ερχομό του νέου έτους. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ελευσίνα, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι και να καλωσορίσουμε το 2018 με νίκη!

Ο Πανελευσινιακός είναι σκληροτράχηλη και πολύ καλή ομάδα, διαθέτει έμπειρες και ποιοτικές μονάδες, με βασικούς “πυλώνες” τους Αβραμίδη και Ματζιώρη, ενώ προέρχεται, όπως κι εμείς, από σειρά επιτυχών αποτελεσμάτων και καλών εμφανίσεων, έχοντας αποκτήσει ψυχολογία. Εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποφύγουμε τα πολλά “νεκρά” διαστήματα, κάτι που δεν συνέβη στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Πρωτέα και μας στοίχισε. Το πρωτάθλημα είναι τόσο ανταγωνιστικό και οι διαφορές των ομάδων τόσο μικρές, που τέτοιου είδους ολιγωρίες μέσα στους αγώνες τις πληρώνεις και δεν έχεις πάντα τα χρονικά περιθώρια να τις διορθώσεις. Θα πρέπει, λοιπόν, να μπούμε ενεργοποιημένοι και σοβαροί από την αρχή στο ματς, να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο, μην αφήνοντάς τον να κάνει το παιχνίδι του, και μέσα απ’ την άμυνα να αποκτήσουμε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Άγχος δεν έχουμε, μόνο τον ενθουσιασμό που μας διακρίνει από την αρχή του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα αποτελέσει ξανά ένα απ’ τα “όπλα” μας και στην αυριανή “μάχη”. Εξάλλου, το άγχος το έχουν πάντα οι ακριβές ομάδες, που στη φετινή Β’ Εθνική είναι πολλές, όχι όμως εμείς…!

Θα περιμένουμε, φυσικά, τους πιστούς μας φίλους να γεμίσουν ξανά το “Στέλιος Καλαϊτζής”, με την ευχή να κάνουμε όλοι μαζί νικηφόρο ποδαρικό στο 2018! Απ’ την πλευρά μας, υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε για ακόμη μία φορά τον καλύτερό μας εαυτό και να τους ανταμείψουμε για τη στήριξή τους, γιατί στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για το 2017 τους… στεναχωρήσαμε!”.