Γιασσάρης: «Θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε», Χατζηκυριακίδης: «Επαγγελματική νίκη»

Ο Ηρακλής πέρασε από την Αγιά νικώντας τον Ερμή σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα καθώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη έδρα. Οι Γρηγόρης Γιασσάρης και Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Από την πλευρά του ο κόουτς του Ερμή, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια για 30 λεπτά. Δεν θέλω να σταθώ στις ελλείψεις. Σίγουρα είναι μία δεύτερη εντός έδρας ήττα που μας πληγώνει πολύ, αλλά θεωρώ ότι με προσπάθεια και ενότητα θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε για τη συνέχεια του δευτέρου γύρου».

Με τη σειρά του ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης ανέφερε: «Ηταν μία πολύ καλή και επαγγελματική νίκη για την ομάδα μου. Είχαμε ως στόχο να είμαστε σκληροί αμυντικά και να ελέγξουμε το ρυθμό. Πιστεύω ότι για 40 λεπτά το κάναμε σε καλό επίπεδο. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε εμείς, περισσότερο βάθος, καλύτερη λειτουργία τόσο αμυντική όσο και επιθετική. Περάσαμε από μία δύσκολη έδρα, ίσως από τις δυσκολότερες της κατηγορίας και πιστεύω ότι αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Να συγχαρώ την Αγιά για την εξαιρετική πορεία και τον φίλο τον Γρηγόρη Γιασσάρη για την πολύ καλή δουλειά…».