Γιατράκος: «Σοβαρότητα και συγκέντρωση…»

giatrakos_xristoforosΗ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της απερχόμενης αγωνιστικής επί του Παπάγου ήταν… στρατηγικής σημασίας για τη Νίκη Αμαρουσίου, η οποία ωστόσο αν θέλει να την κεφαλαιοποιήσει θα πρέπει να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από τη δύσκολη έδρα της Πεντέλης, την προσεχή Κυριακή (16/3, 17:00).

Ηλίου φαεινότερο είναι πως η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας μας βρίσκεται σε… υψηλά επίπεδα, ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Γκόφα δεν αποπροσανατολίζονται στο ελάχιστο και παραμένουν προσηλωμένοι, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν μπροστά τους ακόμη έξι… τελικούς!

Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Γκόφα, Χριστόφορος Γιατράκος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την αναμέτρηση της Κυριακής (16/3) με την Πεντέλη, σημείωσε: “Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυναμική και ανταγωνιστική ομάδα με αρκετή εμπειρία που μέσα στο “σπίτι” της δεν έχει περάσει κανείς… εύκολο απόγευμα τη φετινή σεζόν και ενδεχομένως η βαθμολογική της θέση να είναι πλασματική. Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της της δίνει μεγαλύτερη ώθηση και σίγουρα δεν θα έχει άγχος, κάτι που θα κάνει τη δουλειά μας ακόμη δυσκολότερη, ενώ διαθέτει και πολύ ικανό και έμπειρο προπονητή (σ.σ. Καρακώστας) ο οποίος είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας, όπως και παίκτες “παιγμένους” στην κατηγορία… Είναι απ’ τις λίγες ομάδες που κατάφεραν να μας νικήσουν φέτος και αναμφίβολα αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς”, ενώ κλείνοντας πρόσθεσε:

“Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και το αυριανό (16/3) το βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θέλουμε να παρουσιαστούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σοβαρότητα και συγκέντρωση γίνεται…”.