Γιατράς: «Αξίζει η ομάδα την άνοδο»

Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ο Έσπερος ΑΟΠΑ έχει βάλει γερές βάσεις για την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στη Β’ εθνική. Ο τεχνικός των πατρινών Μάκης Γιατράς, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για τη μέχρι τώρα πορεία του Εσπέρου στο πρωτάθλημα, τους υψηλούς στόχους που θέτει αλλά και για το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Κεραυνό Αιγίου.

Αναλυτικά:

Για την πορεία του Εσπέρου ΑΟΠΑ στο φετινό πρωτάθλημα:

«Από την αρχή της σεζόν έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Αυτό είναι εύκολο να το λες, όμως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Μέχρι τώρα δεν είμαι εκατό τοις εκατό ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας, όμως ήρθαν τα αποτελέσματα κι όλα είναι καλά. Υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών κι αυτό είναι ένα ελαφρυντικό για τις εμφανίσεις, όμως σίγουρα μπορούμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Φέτος ανεβαίνουν δύο ομάδες από τη κατηγορία κι αυτό είναι μία καλή συγκυρία για να κάνει η ομάδα το βήμα παραπάνω. Πέρσι τερματίσαμε δεύτεροι, όμως από ατυχία και απειρία δεν ανεβήκαμε μέσω των μπαράζ. Ο στόχος είναι αυτός, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχουν τέσσερις ομάδες ακόμα που έχουν αυτό το στόχο. Με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια ελπίζουμε να το πετύχουμε γιατί αξίζει η ομάδα να βρεθεί στη Β’ εθνική. Υπάρχει μία εξαιρετική και φερέγγυα διοίκηση, ενώ στις ακαδημίες του συλλόγου έχουμε 500 παιδιά. Μάλιστα τεχνικός σύμβουλος ακαδημιών είναι ο Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου:

«Είναι κομβικό ματς για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα εκτός έδρας. Είναι γειτονικό ντέρμπι οπότε θα έχει ιδιαιτερότητες. Στον Κεραυνό ήμουν τρία χρόνια κι έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους, όμως πρέπει να κερδίσουμε. Κλειδί του αγώνα θα είναι ο ρυθμός. Ο Κεραυνός διαθέτει έμπειρους παίκτες που ξέρουν να διαχειρίζονται διάφορες καταστάσεις».