Γιατράς: «Θετικότατος απολογισμός»

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας ο Έσπερος ΑΟΠΑ και ο Μάκης Γιατράς προχώρησαν στην από κοινού λύση της συνεργασίας τους με τον Νίκο Βουρνά να αναλαμβάνει τα ηνία. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν ιδανικά καταφέρνοντας μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο να αναδείξουν την ομάδα της Πάτρας πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο Νότου της Γ’ εθνικής. Ο coach, Μάκης Γιατράς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) κάνοντας τον απολογισμό του για την πολύμηνη συνεργασία που είχε με τους Πατρινούς.

Αναλυτικά:

Για την τριετή συνεργασία του με τον Έσπερο ΑΟΠΑ:
“Μόνο καλά λόγια έχω να πω φεύγοντας από την ομάδα. Είναι τιμή μου που δούλεψα σε έναν σύλλογο που αγαπάει το μπάσκετ, καθώς υπάρχει μία διοίκηση που ασχολείται μόνο με αυτό. Κλείνοντας αυτός ο κύκλος οι χαρές που πήραμε είναι περισσότερες από τις πίκρες κι αυτό είναι σημαντικό.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για τη συνεργασία που είχαμε και επαναλαμβάνω ότι ήταν τιμή μου που βρέθηκα στην οικογένεια του Εσπέρου ΑΟΠΑ. Για εμένα ο απολογισμός είναι θετικότατος.
Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια, τους εφόρους που ήταν δίπλα στην ομάδα, τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αλλά και τον απλό κόσμο που μας χειροκροτούσε και δήλωνε παρών σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια”.

Για τους λόγους που αποφασίστηκε από κοινού με την ομάδα να διακόψουν τη συνεργασία:
“Θεωρώ ότι αυτή η απόφαση ήταν για το καλό της ομάδας. Είχα δηλώσει την παραίτηση μου πριν κάποια παιχνίδια, όμως η διοίκηση τότε δεν την είχε δεχτεί. Κρίθηκε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτή η αλλαγή και να μπορέσει η ομάδα να σωθεί”.

Για το επαγγελματικό του μέλλον:
“Τα πράγματα είναι δύσκολα στη ζωή και πολύ περισσότερο στο μπάσκετ. Πιστεύω ότι υπάρχουν στο χώρο άνθρωποι που εκτιμούν το χαρακτήρα μου και το έργο μου οπότε δεν πιστεύω ότι θα χαθώ. Είμαι εραστής του μπάσκετ και πάντα θα είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση. Όπως και να έχει εγώ θα βρίσκομαι στο χώρο”.